Corbin Bleu uit originele ‘High School Musical’ zal te zien zijn in ‘High School Musical: The Musical: The Series’

Het derde seizoen van High School Musical: The Musical: The Series komt eraan. En we komen steeds meer te weten over dat seizoen. Het laatste nieuws is een bijzondere casting. Corbin Bleu, die in de originele films van High School Musical de rol van Chad speelde, krijgt een rol in het derde seizoen van HSMTMTS.

Binnenkort is het al tijd voor het derde seizoen van High School Musical: The Musical: The Series. Daarin zullen we enkele nieuwe gezichten verwelkomen en daar is een wel heel bijzonder gezicht bij.

Corbin Bleu

Corbin Bleu werd bevestigd voor het volgende seizoen van HSMTMTS. Daarbij zal hij zichzelf spelen en zal er dus mogelijk verwezen worden naar zijn tijd in High School Musical. Naast Bleu werd ook Jason Earles toegevoegd aan de cast. Ook hij is geen onbekende voor Disney. Zo kan je hem vooral kennen van zijn rol als Jackson in Hannah Montana. In HSMTMTS zal hij de rol van Dewey Wood spelen, een kampleider van Camp Shallow Lake. Earles was in de vorige seizoenen al achter de schermen betrokken bij HSMTMTS als acteercoach.

Verder zullen ook Adrian Lyles, Saylor Bell en Meg Donnelly de cast vervoegen. Nieuwe acteur Adrian Lyles krijgt de rol van Jet, een mysterieus nieuw kind op Camp Shallow Lake. Saylor Bell, die je kan kennen van gastrollen in New Girl en I Didn’t Do It, krijgt de rol van Maddox, een brave en slimme techfanaat. De laatste nieuwkomer is Meg Donnelly (ZOMBIES, American Housewife). Zij zal Val spelen, een nieuwe stagiar-opvoeder, die staat te springen om de nieuwe musical van een choreografie te voorzien.

Uiteraard zullen ook Joshua Bassett (Ricky), Matt Cornett (E.J.), Sofia Wylie (Gina), Julia Lester (Ashlyn), Dara Reneé (Kourtney), Frankie Rodriguez (Carlos), Kate Reinders (Miss Jenn), Olivia Rose Keegan (Lily) en Olivia Rodrigo (Nini) te zien zijn in het nieuwe seizoen.

Frozen

Het derde seizoen van High School Musical: The Musical: The Series zal opnieuw in het teken staan van een musical. In het eerste seizoen was dat High School Musical: The Musical, in het tweede Beauty and the Beast en in het derde seizoen zal het gaan om de moderne klassieker Frozen.

De kans bestaat dus dat we Corbin Bleu binnenkort Let It Go of Do You Want To Build A Snowman horen zingen. Daarnaast werd ook al bevestigd dat er nummers uit Camp Rock en de originele High School Musical te horen zullen zijn in het nieuwe seizoen. Het is nog niet geweten wanneer het derde seizoen van High School Musical: The Musical: The Series op Disney+ zal verschijnen.

Meer
Lees meer...