Originele ‘High School Musical’-cast keert binnenkort terug in Disney+-serie

We’re all in this together! Goed nieuws voor alle fans van High School Musical, want een deel van de originele cast zal binnenkort terugkeren naar East High. Al zal dat, jammer genoeg, niet in een nieuwe film zijn. De oude cast zal te zien zijn in het nieuwe seizoen van de reeks High School Musical: The Musical: The Series. Het is ook nog niet duidelijk over welke personages het precies zal gaan.

Dit weekend vindt in Californië de D23-expo plaats. Dat is een gigantisch evenement waar Disney heel wat van zijn nieuwe projecten voorstelt. Op dat evenement waren ook de makers en een deel van de cast van High School Musical: The Musical: The Series aanwezig. Die maakten meteen bekend dat er een vierde seizoen van de reeks zou komen én hadden een verrassing mee. In het nieuwe seizoen zal een soort High School Musical-reünie te zien zijn.

High School Musical: The Musical: The Series

Het is eindelijk zover! De originele cast zal binnenkort nog eens samen te zien zijn op het scherm. Dat maakte Disney gisteren bekend. Hoewel die reünie geen eigen film zal worden, zal het toch aanvoelen als een gigantische traktatie. Enkele originele castleden zullen namelijk deel uitmaken van het vierde seizoen van High School Musical: The Musical: The Series.

In dat seizoen zullen de huidige leerlingen uit de reeks, waaronder Ricky (Joshua Bassett) en Gina (Sofie Wylie), kennis maken met de acteurs uit de originele films. Bij hun eerste schooldag op East High merken ze namelijk op dat de school opnieuw wordt gebruikt als filmlocatie voor een nieuwe High School Musical-film, The Reunion. En die zogezegde filmopnames betekenen dus ook dat een aantal oude bekenden terug hun intrede zullen maken.

Terugkerende cast

Wie die oude bekenden precies zullen zijn, is nog niet bekend. Eerder maakten acteurs Corbin Blue, KayCee Stroh en Lucas Grabeel al hun intrede in de serie. Zij speelden in de originele film respectievelijk de rollen van Chad, Martha en Ryan. De kans is dus groot dat zij alleszins zullen terugkeren.

Maar de hamvraag is natuurlijk: wat met Zac Efron en Vanessa Hudgens? Daar is tot nu toe nog geen info over. Maar toch is er hoop, want de twee zijn allebei al aan de school in Salt Lake City gespot. Hudgens deed er een live op Instagram en Efron postte twee maanden geleden een foto voor de school. Fingers crossed dus.

Meer
Lees meer...