Corbin Blue zal “gemenere versie van zichzelf” spelen in ‘High School Musical: The Musical: The Series’

Dat acteur Corbin Blue in het volgende seizoen van High School Musical: The Musical: The Series, of HMTMTS, te zien ging zijn, dat wisten we al. Nu doet de acteur ook voor het eerst zijn boekje open over zijn terugkeer naar een High School Musical-project. Het meest opvallende daarbij is dat hij niet langer Chad Danforth zal spelen, maar wel gewoon zichzelf.

Het derde seizoen van High School Musical: The Musical: The Series zal er anders uitzien dan normaal. De jongeren zullen namelijk niet langer op school in Salt Lake City zitten, maar wel op kamp in Los Angeles. Op Camp Shallow Lake proberen ze een eigen versie van de Disneyfilm Frozen in elkaar te steken en leren ze Corbin Blue kennen, die zichzelf zal spelen.

Geen Chad

Corbin Blue zal dus niet terug te zien zijn als Chad, wat voor velen toch even wennen zal zijn. Zeker aangezien het over een High School Musical-project gaat. In een interview met TV Insider had de acteur het wel al kort over zijn rol in het nieuwe seizoen van HMTMTS. “Ik zal mezelf spelen. Ik ben Corbin en niet Chad. Ik speel wel een gemenere versie van mezelf, maar hoe dat komt zullen jullie wel zien”, klonk het. Hij is wel blij om terug deel uit te maken van het project: “Het geeft me zo’n nostalgisch gevoel en ik voel me vereerd om te mogen meedoen.”

Wat de acteur precies zal doen in de nieuwe reeks van High School Musical: The Musical: The Series is nog niet helemaal duidelijk. Toch ziet het ernaar uit dat het derde seizoen er anders zal uitzien dan de voorgaande twee. Zo zal het verhaal zich afspelen op Camp Shallow Lake in Californië en niet langer op de middelbare school in Salt Lake City. Daarnaast zal de groep jongeren ook deze keer voor een nieuwe musical gaan, namelijk Frozen.

Cast

Naast Corbin Blue zal ook acteur Jason Earles een rol hebben. Earles is vooral bekend door zijn rol als Jackson in Hannah Montana. Ook vaste waarden Joshua Bassett en Olivia Rodrigo zullen in seizoen 3 opnieuw te zien zijn als Ricky Bowen en Nini Roberts. Wanneer de nieuwe afleveringen precies op Disney+ komen, is nog niet bekend.

Nog geen Disney+? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...