Olaf uit ‘Frozen’ krijgt eigen serie waarin hij Disneyfilms uitlegt

Volgende maand verschijnt op Disney+ een bijzondere serie. In die serie zullen namelijk oude Disneyfilms uitgelegd worden. Maar de verteller van dienst is niemand minder dan sneeuwman Olaf uit Frozen. En zoals iedereen al weet, heeft de sidekick van Anna een geweldige vertelstijl.

Wil je een Disneyfilm kijken, maar heb je geen uur tijd? Geen probleem, want binnenkort kan je op Disney+ je favoriete Disneyfilms in sneltempo bekijken. In Olaf Presents geeft Olaf uit Frozen je namelijk een korte – en vooral hilarische – inhoud van Disneyklassiekers.

Olaf Presents

Het idee voor Olaf Presents komt uit Frozen 2. Daarin legt Olaf – op hilarische wijze – uit wat er allemaal in de eerste film van Frozen gebeurde. De scène werd zo populair dat Disney besloot om er een volledige serie van te maken voor Disney+.

Herbeleef hier de hilarische scène uit Frozen 2:

In Olaf Presents zal Olaf op zijn eigen, gekende manier het plot van verschillende Disneyfilms uitleggen. In de trailer krijgen we zo al te zien dat The Lion King, The Little Mermaid, Moana, Aladdin en Tangled aan bod zullen komen. Net zoals in de films van Frozen wordt de stem van Olaf verzorgd door Josh Gad. En in de trailer is ook het rendier Sven al te zien als Olafs bevallige assistent.

Bekijk hier de trailer voor Olaf Presents:

Olaf Presents is vanaf 12 november te bekijken via Disney+.

Meer
Lees meer...