‘Hannah Montana’ opent sociale media, fans dromen van reboot

Hannah Montana blaast dit jaar al 15 kaarsjes uit. De reeks zette Miley Cyrus op de wereldkaart en roept voor velen ook nostalgie op. En nu lijkt het erop dat er ook echt een reboot gaat komen van de reeks. Want op Twitter en Instagram zijn profielen geopend voor het personage.

De laatste tijd volgt de ene reboot na de andere. Denk zo maar aan de reboots van Sex and the City en iCarly die er binnenkort aankomen. Maar er zijn nog heel wat reeksen die volgens de fans een reboot verdienen. En een daarvan is Hannah Montana. De reeks met Miley Cyrus in de hoofdrol was een succes op Nickelodeon in de vroege jaren 2000 en ook wij zijn benieuwd hoe Miley de rol nu zou spelen.

Twitter en Instagram

Tien jaar nadat de laatste aflevering uitgezonden werd, is er opnieuw beweging vanuit het Hannah Montana-front. Er zijn namelijk twee accounts aangemaakt voor de popster. Eentje op Twitter en eentje op Instagram. Beide accounts zijn voorlopig nog niet verified, maar aangezien ze allebei de naam @hannahmontana hebben, kunnen we ervan uitgaan dat het de officiële accounts zijn.

De bio is op beide profielen exact hetzelfde. “Je favoriete tiener-popsensatie sinds 2006. Tiener overdag, popster ’s nachts.” De locatie van Hannah Montana staat ingesteld op Malibu, Californië en ze besluit met een quote uit één van haar nummers: “Life’s what you make it. So let’s make it rock.

Reboot

De geruchten over een reboot van Hannah Montana doen al langer de ronde. Het was daarbij Miley Cyrus zelf die de geruchtenmolen in gang zette. In een interview met CapitalFM zei ze in september vorig jaar: “Hannah is als een goede wijn. We moeten wachten tot ze klaar is.” Daarmee liet ze dus weten dat een reboot van de reeks zeker kan, maar dat de tijd er rijp voor moet zijn.

Als de reboot er dit jaar zou komen, zou dat natuurlijk wel een mooie timing zijn. De eerste aflevering van de reeks verscheen namelijk precies 15 jaar geleden op de televisie. We weten ook al dat Miley nog steeds een sterke actrice is. Zo verscheen ze in het laatste seizoen van Black Mirror. Daarin speelde ze Hannah Montana-gewijs een popzangeres met een pruik.

Meer
Lees meer...