Olivia Rodrigo komt volgende maand met eigen documentaire ‘driving home 2 u’

Binnenkort brengt Olivia Rodrigo een documentaire uit op Disney+. De bijna 19-jarige zangeres scoorde vorig jaar wereldwijd met haar debuutsingle drivers license en haar eerste album ‘SOUR’. Met dat album komt ze in juni ook naar ons land en binnenkort volgt er dus ook een documentaire. Daarin zullen fans kunnen zien hoe ‘SOUR’ tot stand kwam.

Het gaat hard voor Olivia Rodrigo. De zangeres en actrice, die vooral bekend is door haar rol in High School Musical: The Musical: The Series, komt binnenkort met een eigen documentaire. Daarin zal te zien zijn hoe Rodrigo aan haar eerste album ‘SOUR’ werkte en hoe hard de media en fans haar werk hebben beïnvloed. De docu krijgt de naam driving home 2 u en is vanaf 25 maart te zien op Disney+.

SOUR

De overwinningstocht van Olivia Rodrigo begon begin 2021, toen de zangeres drivers license uitbracht. Het lied werd in alle hitlijsten meteen gekatapulteerd naar de eerste plek en de zangeres maakte op die manier meteen haar naam. Daarna volgden ook de singles good 4 u en deja vu en uiteindelijk kwam op 21 mei 2021 haar eerste album ‘SOUR’ uit.

Het is dat proces dat fans nu te zien zullen krijgen in driving home 2 u. De komst van de docu werd aangekondigd door Disney+ op Twitter met een eerste teaser trailer. Daarin zagen we beelden van Olivia in de studio en tijdens de opnames van haar videoclips. Volgens de makers en Rodrigo zelf zal de film het volledige verhaal achter het album vertellen. De documentaire is vanaf 25 maart exclusief te zien op Disney+.

Bekijk de teaser van driving home 2 u hier:

Meer
Lees meer...