Netflix kondigt documentaire ‘The Menendez Brothers’ aan waarin de broers zelf hun verhaal zullen doen

Sinds vorige week kan je op Netflix kijken naar Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story. Deze fictiereeks is gebaseerd op Lyle en Erik Menendez, die in 1989 hun beide ouders vermoordden. Netflix heeft nu een tweede titel over de broers aangekondigd. Maar deze keer gaat het om een documentaire waarin de echte broers aan het woord komen.

Netflix heeft een nieuwe documentaire aangekondigd. Het gaat om een film over de broers Lyle en Erik Menendez. Zij vermoordden in 1989 hun beide ouders en bekenden deze dubbele moord ook. Maar de twee houden ook vol dat ze handelden uit zelfverdediging omdat ze misbruikt werden door hun ouders. De broers zitten momenteel een levenslange gevangenisstraf uit, maar zullen in de documentaire ook zelf aan het woord komen.

The Menendez Brothers

In de officiële trailer krijgen we de broers al te horen. Zij doen voor de eerste keer in dertig jaar hun verhaal. “Iedereen vraagt ons waarom we onze ouders vermoord hebben. Misschien kunnen mensen ons nu wel begrijpen”, klinkt het. “Wat er die nacht gebeurde, is algemeen geweten, maar er is zoveel dat nog niet gezegd is. We zagen eruit als het perfecte gezin, maar achter gesloten deuren gebeurde iets dat heel fout was.”

Daarnaast komen in de trailer ook andere mensen die betrokken waren bij de zaak aan het woord. Het gaat daarbij onder andere om de aanklager in de rechtszaak. Zij is er nog steeds van overtuigd dat alles wat de broers vertellen verzonnen is. Andere mensen die aan het woord komen, geloven dan weer wel dat de broers redenen hadden om hun ouders te vermoorden.

De documentaire zal vanaf maandag 7 oktober te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

The Menendez Brothers verschijnt op maandag 7 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...