Netflix werkt aan docureeks over beschuldigingen van seksueel misbruik tegen Sean ‘Diddy’ Combs

De zaak rond beschuldigingen van sekshandel, afpersing, seksueel misbruik en gewelddadig misbruik tegen Sean ‘Diddy’ Combs wordt binnenkort herwerkt tot een docureeks door Netflix. Producer van deze documentaireserie is niemand minder dan Curtis ’50 Cent’ Jackson.

Na jarenlange geruchten en kleinere rechtszaken is de zaak rond Sean ‘Diddy’ Combs recent volledig losgebarsten. De rapper en producer is eerder deze maand gearresteerd door onderzoekers van U.S. Homeland Security. Hij wordt onder andere verdacht van afpersing en sekshandel.

Sindsdien duiken er de wildste verhalen op over hallucinante seksfeestjes bij Diddy thuis waarbij seksueel misbruik en geweld schering en inslag was. In afwachting van zijn proces verblijft hij in het Metropolitan Detention Center in Brooklyn. De beschuldigingen tegenover de rapper zouden volgens de Washington Post teruggaan tot 2008.

50 Cent en Netflix

Hoe de zaak precies in elkaar zit, is voorlopig nog niet helemaal duidelijk. Binnenkort zal dat mogelijk wel het geval zijn. Netflix werkt namelijk aan een documentairereeks rond Diddy en alle beschuldigingen die er tegen hem lopen. Producer van het project is 50 Cent. Alexandria Stapleton neemt de regie voor haar rekening.

“Dit is een verhaal met een aanzienlijke menselijke impact. Het is een complex verhaal dat decennia omspant. Het gaat verder dan de koppen of clips die tot nu toe zijn getoond. We blijven staan achter onze toewijding om een ​​stem te geven aan de stemlozen en om authentieke en genuanceerde perspectieven te tonen. Hoewel de beschuldigingen verontrustend zijn, dringen we er bij iedereen op aan om te onthouden dat het verhaal van Sean Combs niet het verhaal is van hiphop en de bijbehorende cultuur. We willen ervoor zorgen dat individuele acties de bredere bijdragen van de cultuur niet overschaduwen”, zeggen 50 Cent en Stapleton bij Variety over hun plannen.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...