Netflix lost eerste drie minuten van ‘Heartstopper’ seizoen 3

De week waar fans van Heartstopper al maandenlang naar aftellen is eindelijk aangebroken. Vanaf donderdag kan je op Netflix kijken naar het derde seizoen van Heartstopper. Om ons helemaal warm te maken voor de release heeft Netflix nu al de eerste drie minuten van het derde seizoen gelost.

Het derde seizoen van Heartstopper is vanaf donderdag te vinden op Netflix. Maar de streamingdienst heeft nu al de eerste drie minuten van het nieuwe seizoen gelost. Daarin zien we hoe Charlie (Joe Locke) aan Nick (Kit Connor) wil zeggen dat hij van hem houdt, maar dat hij bang is om de woorden uit te spreken.

Heartstopper

In de eerste drie minuten, nu ja, twee minuten en vierentwintig seconden, van het derde seizoen van Heartstopper pikken we de draad opnieuw op bij Charlie en Nick. We zien eerst Tori (Jenny Walser). Zij hoort haar broer Charlie oefenen op hoe hij z’n eerste “I love you” wil uitspreken tegen Nick. Charlie laat daarbij ook weten dat Nick na vandaag drie weken weg zal zijn, dus als hij het snel wil doen, moet hij het vandaag doen.

Er staat een dagje op het strand op de agenda met alle vrienden, waarvan we in de officiële trailer al beelden te zien kregen. De “I love you” krijgen we voorlopig nog niet te zien, maar wel al de eerste “hi“‘s. De rest van de aflevering, en het volledige derde seizoen, zal vanaf donderdag 3 oktober te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de eerste drie minuten van het derde seizoen van Heartstopper.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Het derde seizoen van Heartstopper verschijnt op donderdag 3 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
door Redactie
Lees meer...