Netflix lost eerste teaser voor zwarte komedie ‘No Good Deed’

Netflix pakt dit najaar nog uit met de nieuwe reeks No Good Deed. Het gaat om een zwarte komedie waarin een huis centraal staat. Dat huis lijkt op het eerste zicht namelijk een droomhuis, maar “kan een nachtmerrie worden”. De reeks heeft nu een eerste teaser gekregen.

Netflix heeft de zwarte komedie No Good Deed aangekondigd en heeft daarbij meteen ook de eerste teaser gelost. In de reeks zullen we onder andere Lisa Kudrow (Friends) en Ray Romano (The Irishman) aan het werk zien.

No Good Deed

No Good Deed zal ons dus meenemen naar een huis. Het gaat om een mooie villa in een Spaanse stijl, die dus voor veel gezinnen een droomwoning is. We volgen drie gezinnen in het bijzonder die hun zinnen hebben gezet op het huis. Het huis wordt verkocht door Paul (Ray Romano) en Lydia Morgan (Lisa Kudrow), die hopen om er veel geld aan te verdienen. Maar daarvoor moeten proberen om de ze duistere geheimen van het huis verborgen te houden.

Naast Kudrow en Romano zijn ook Linda Cardellini (Dead To Me), Luke Wilson (Legally Blonde), Teyonah Parris (WandaVision), O-T Fagbenle (The Handmaid’s Tale), Abbi Jacobson (Broad City), Poppy Liu (Hacks), Denis Leary, Matt Rogers (Fire Island), Anna Maria Horsford (Pose), Kate Moennig (The L Word), Linda Lavin (Being the Ricardos) en Wyatt Aubrey (Generation) te zien zijn in de reeks.

De reeks is gemaakt door Liz Feldman, die eerder al verantwoordelijk was voor Dead To Me.

Bekijk hier de eerste teaser:

No Good Deed is vanaf 12 december te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
door Redactie
Lees meer...