‘Dead to Me’ seizoen 3 vanaf nu te zien op Netflix

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar de Netflixserie Dead to Me heeft eindelijk een derde en laatste seizoen. Het laatste nieuwe dateert ondertussen al van mei 2020 en door de coronacrisis bleef de release uitgesteld worden. In het nieuwe seizoen zien we hoe Jen en Judy zich samen uit de nesten proberen te houden.

Dead to Me is eindelijk terug! Na twee jaar staat het derde seizoen op Netflix en daarmee neemt de reeks ook meteen afscheid. In het derde seizoen staat er alleszins vanalles te gebeuren nadat de politie het lijk van Steve heeft gevonden en Jen en Judy samen in een auto-ongeluk terechtkwamen.

Dead to Me

De reeks Dead to Me is sinds 2019 een van de meest underrated series op Netflix. De reeks vertelt het verhaal van Jen (Christina Applegate) die van dag op dag haar man verliest in een ongeluk. Om te kunnen omgaan met zijn verlies gaat ze naar een hulpgroep, waar ze Judy (Linda Cardellini) ontmoet. Zij zit daar omdat ze zogezegd haar verloofde is verloren door een hartaanval. Dat blijkt uiteindelijk niet waar te zijn, want Judy blijkt verantwoordelijk voor de dood van Jens man.

De twee lijken elkaar te vinden en zien elkaar al snel als soulmates. Tot Judy de waarheid onder ogen moet komen en alles aan Jen vertelt. Uiteindelijk komen ze die waarheid te boven, waarna ook Judy’s irritante ex, Steve (James Marsden), opduikt. Aan het einde van seizoen 1 komt het tot een confrontatie, waarbij het duo Steve vermoordt.

Derde seizoen

In het derde seizoen lijkt de waarheid naar boven te zullen komen. In de trailer is alvast te zien hoe de politie het lijk van Steve vindt en hoe ze op onderzoek uitgaan. Tijdens dat onderzoek komen ze natuurlijk eerst bij Jen en Judy terecht, die op dat moment ook in contact staan met Steves tweelingsbroer, Ben. De vraag is of het duo de waarheid kan blijven verbergen, of dat ze uiteindelijk de waarheid onder ogen zullen komen.

Het nieuwe seizoen zou in eerste instantie uitgekomen zijn in 2021, maar door de coronacrisis kenden de opnames heel wat vertraging. Tijdens die opnames kreeg actrice Christina Applegate ook te horen dat ze aan MS leed, waarna ze kost wat kost de reeks tot een goed einde wou brengen. Ondertussen kreeg Applegate een ster op de ‘Walk of Fame’, waarbij ze vooral haar tegenspeelster Cardellini bedankte voor al de steun op de set.

Bekijk de trailer van Dead to Me seizoen 3 hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...