‘Dead To Me’ seizoen 2 krijgt een gloednieuwe trailer

Netflix is door de coronacrisis ongeveer iedereens beste vriend geworden. En de streamingdienst voldoet perfect aan onze verwachtingen, want op 8 mei kunnen we genieten van een nieuw seizoen van Dead to Me. En de duistere komedie met Christina Applegate en Linda Cardellini als Jen en Judy, heeft een nieuwe trailer gekregen!

Dead to Me komt binnenkort terug. Het tweede seizoen van de donkere komedie met Christina Applegate en Linda Cardellini in de hoofdrollen verschijnt volgende week al op Netflix. Hoog tijd dus voor een volwaardige trailer!

Middelpunt van een moordzaak

Begin deze maand liet Netflix al een teaser op ons los. Daarin kregen we een korte “samenvatting” van de gebeurtenissen uit het eerste seizoen, aangevuld met enkele nieuwe beelden. Het werd duidelijk dat Jen Harding (Applegate) en Judy Hale (Cardellini) opnieuw omgeven zijn door chaos.

Het duo met een vreemde (en tegelijk prachtige en herkenbare) relatie is namelijk opnieuw het middelpunt van een moordzaak. Dat was al bekendgemaakt op het einde van het eerste Dead to Me-seizoen. Toen belandde Steve (die ooit de verloofde van Judy was) dood in het zwembad van Jen.

Hoe de twee hartsvriendinnen omgaan met die moord, en de constante druk van de politie, komen we vanaf 8 mei te weten. Dan verschijnen namelijk de tien nieuwe afleveringen van Dead to Me op Netflix!

Nieuwe trailer

De eerste échte trailer van het tweede Dead to Me-seizoen duurt wat langer dan de teaser. We krijgen dan ook heel wat informatie op ons afgevuurd. Na seizoen één bleven we achter met heel wat vragen, en die lijken binnenkort een antwoord te krijgen.

In de trailer van het nieuwe seizoen van Dead to Me worden ook heel wat nieuwe personages voorgesteld. Maar tegelijk duiken ook bekende gezichten opnieuw op, die het Jen en Judy wel eens heel moeilijk zullen kunnen maken.

Of het duo er ook effectief in zal slagen om de moord geheim te houden, en of iedereen uit de gevangenis blijft, komen we vanaf 8 mei te weten!

Geen idee hoe je je tot dan kan bezighouden? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...