‘Dead to Me’ seizoen 2 verschijnt 8 mei op Netflix!

Goed nieuws voor fans van Dead to Me! Het tweede seizoen van de donkere comedy met Christina Applegate en Linda Cardellini in de hoofdrollen komt er namelijk volgende maand al aan. Dat nieuws krijgen we van Netflix zelf, want op het einde van de eerste teaser voor dat tweede seizoen staat “8 mei” te lezen!

Er zal bijna precies een jaar zitten tussen de release van het eerste seizoen van Dead to Me en die van het tweede. Fans van de donkere comedy konden namelijk voor het eerst genieten van Dead to Me op 3 mei 2019. Al heel snel raakte bekend dat de duistere reeks ook een tweede seizoen zou krijgen. En dat verschijnt op 8 mei!

Tegenpolen die beste vriendinnen werden

Vorig jaar leerden we Jen Harding en Judy Hale kennen als twee complete tegenpolen, die toch beste vriendinnen werden. De twee ontmoetten elkaar in een rouwgroep, maar die ontmoeting bleek helemaal niet zo spontaan te zijn als ze leek.

Judy was namelijk verantwoordelijk voor de dood van Jens echtgenoot en wilde haar lei schoonvegen door Jen te helpen in haar rouwproces. Een geheim is natuurlijk geen “echt” geheim als ’t niet uitkomt. En da’s ook in Dead to Me gebeurd.

Eerste teaser

Het eerste seizoen van de reeks eindigde vol spanning. En die spanning blijft ook hangen in het tweede seizoen van Dead to Me. Dat blijkt uit een eerste teaser, die Netflix op de wereld heeft losgelaten. Wie zien meer chaos, want opnieuw zijn Jen en Judy het middelpunt van een moordzaak.

De teaser duurt minder dan een minuut. We krijgen dus nog niet echt veel informatie. Het enige dat duidelijk is, is dat de personages van Christina Applegate en Linda Cardellini opnieuw moeite hebben om hun geheimen voor zichzelf te houden.

Drastische maatregelen

De samenvatting van het plot maakt dat ook duidelijk. Daarin staat namelijk te lezen dat Jen en Judy drastische maatregelen nemen om hun geliefden én elkaar te beschermen. Wat dat precies inhoudt, komen we te weten op 8 mei. Dan verschijnen namelijk de tien nieuwe afleveringen op Netflix!

Meer
Lees meer...