Netflix lanceert wekelijkse Instagram Live met Noah Centineo, Joey King en Lana Condor

Thuisblijven en zo weinig mogelijk in contact komen met andere mensen, dat begint te wegen op je mentale gezondheid. Sommigen voelen zich verdrietig, gestresseerd of angstig. En daar wil Netflix iets aan doen! Samen met Instagram lanceren ze een wekelijkse serie genaamd Wanna Talk About It?.

Wanna Talk About It? zal zich focussen op de impact van de coronacrisis op de mentale gezondheid van jongeren. Samen met enkele populaire Netflix-sterren wordt er gepraat over hoe je voor jezelf moet zorgen tijdens deze rare tijden.

Mentale gezondheidsexperts

De acteurs zullen in de livestream praten met experts op het gebied van mentale gezondheid. Zo komen er ook enkele organisaties aan bod zoals ‘Mental Health America’, ‘Crisis Text Line’ en ‘American Foundation for Suicide Prevention’.

https://www.instagram.com/p/B-uSizvA4-w/

De experts zullen samen met de acteurs vragen bespreken waar heel wat jongeren mee zitten tijdens de coronacrisis. Zo zal het onder andere gaan over slaapproblemen, hoe je contact houdt tijdens social distancing en hoe je omgaat met angst.

Wie doet er mee?

De Netflix acteurs die al zeker zullen verschijnen in de wekelijkse serie zijn Noah Centineo en Lana Condor van To All The Boys I’ve Loved Before, Joey King van The Kissing Booth, Caleb McLaughlin van Stranger Things, Ross Butler en Alisha Boe van 13 Reasons Why en Jerry Harris van Cheer.

De eerste aflevering van Wanna Talk About It? met Noah Centineo start 9 april op Instagram Live van Netflix! De serie zal elke donderdag op Instagram Live verschijnen en loopt tot 14 mei 2020.

Meer
Lees meer...