Left Right
scrollTop top

‘After Life’ seizoen 2 staat nu op Netflix


After Life
© Netflix

Het tweede seizoen van After Life, de populaire reeks van en met Ricky Gervais, staat sinds vandaag op Netflix. We krijgen het vervolg te zien van het goed onthaalde eerste seizoen. De reeks over Tony en het verlies van zijn echtgenote is een pareltje voor de fans van zwarte humor en lijkt dat ook in het tweede seizoen te bewijzen.

After Life, de Netflix-reeks van de hand van de Britse komiek Ricky Gervais heeft eindelijk een tweede seizoen. Na het korte eerste seizoen moesten fans meer dan een jaar wachten op het tweede. Maar dat wachten is nu voorbij.

After Life seizoen 2

Sinds vanmorgen is het tweede seizoen van After Life te vinden op Netflix. Uit de trailer werd al duidelijk dat we de draad oppikken op het einde van het eerste seizoen. En we dus meer te zien zullen krijgen van Tony (Ricky Gervais), de Tony’s vader (David Bradley), prostituee Daphne (Roisin Conaty) en verpleegster Emma (Ashley Jensen). Daarnaast zagen we ook weduwe Anne (Penelope Wilton) terug net zoals de collega’s van Tony. En zoals Netflix al vroeg bevestigde: ook Tony’s hond Brandy komt terug!

In de trailer voor het tweede seizoen was te zien hoe Tony nog steeds de draad probeert op te pikken na het overlijden van z’n vrouw Lisa. Hij gooit het daarbij over een nieuwe boeg. Zo neemt hij deel aan een yogasessie, maar wel geheel op z’n Tony’s. Daarnaast zien we hem ook weer diepe gesprekken hebben met Anne aan het graf van hun geliefden en wordt de band tussen Tony en Emma steeds hechter. Maar we zien ook hoe Tony prostituee Daphne van straat probeert te helpen (op verschillende betekenissen van het woord).

Bekijk hier een recap van het eerste seizoen:

Het tweede seizoen van After Life bestaat net zoals het eerste uit zes afleveringen van ongeveer 30 minuten.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899