Left Right
scrollTop top

‘After Life’ seizoen 2 krijgt officiële trailer


After Life seizoen 2
© YouTube

After Life, de populaire reeks van en met Ricky Gervais, komt op 24 april terug. Daarom heeft Netflix nu de officiële trailer van dat tweede seizoen gedropt. En die belooft opnieuw de heerlijke zwarte humor die we van Gervais gewend zijn.

Het was een reeks waar lang naar werd uitgekeken, After Life. De Netflix-reeks van de hand van de Britse komiek Ricky Gervais was het wachten waard want het eerste seizoen werd een schot in de roos.

After Life seizoen 2

Net zoals in het eerste seizoen van After Life volgen we Tony (Ricky Gervais) na de dood van zijn vrouw Lisa (Kerry Godliman). Zij verloor haar strijd tegen kanker, waarna Tony alleen achterbleef. En dat viel hem zwaar. Tony werd een depressieve knorpot die z’n leven niet meer in de hand had. Tot hij op een dag besliste dat hij zich gewoonweg niets meer zou aantrekken van wat anderen van hem denken. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

In het tweede seizoen zien we heel wat vertrouwde gezichten terug. Zo zien we in de trailer alvast de vader van Tony (David Bradley), de prostituee Daphne (Roisin Conaty) en verpleegster Emma (Ashley Jensen) opduiken. Maar ook weduwe Anne (Penelope Wilton) maakt haar terugkeer, net zoals de jonge journaliste Sandy (Mandeep Dhillon). En, zoals de makers al hadden beloofd, ook de hond Brandy is terug!

Zen

In het nieuwe seizoen probeert Tony ook meer zen te worden. Dat doet hij door deel te nemen aan een yogasessie. En die loopt hilarisch in het honderd, waarbij de goeie oude Tony zoals we hem kennen opnieuw naar boven komt.

Het tweede seizoen van After Life verschijnt op 24 april op Netflix en zal opnieuw bestaan uit zes afleveringen. Het wordt dus opnieuw een kort en hopelijk krachtig seizoen.

Bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen van After Life:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810