Netflix deelt eerste vijf minuten van ‘Emily in Paris’ seizoen 4

Overmorgen, op donderdag 15 augustus, verschijnt het eerste deel van het vierde seizoen van Emily in Paris op Netflix. Daarin zullen we kunnen zien hoe het nog gaat met Emily (Lily Collins) en haar belevenissen in Parijs. Om ons helemaal warm te maken voor het nieuwe seizoen heeft Netflix nu al de eerste vijf minuten gelost.

Het is bijna zover. Op donderdag verschijnt het vierde seizoen van Emily in Paris op Netflix. De reeks zal voor de eerste keer in twee delen gelost worden, waarvan we deze week dus het eerste deel te zien zullen krijgen. Maar voor wie echt niet kan wachten tot donderdag, heeft Netflix nu al de eerste vijf minuten gelost.

Emily in Paris seizoen 4

In de eerste vijf minuten van het vierde seizoen krijgen we te zien hoe Emily (Lily Collins) viraal gaat op TikTok. Hoewel ze daar normaal blij mee zou zijn, is dat enthousiasme nu toch ver te zoeken. Ze gaat namelijk viraal door een video van Timothée (Victor Meutelet), de broer van Camille (Camille Razat). Daarin vertelt hij over hoe Emily het huwelijk tussen zijn zus en Gabriel (Lucas Bravo) verpest heeft.

Daarnaast krijgen we ook al een scène te zien met Emily en Gabriel, die nu allebei single zijn, maar nog veel moeten uitpraten met hun respectievelijke exen Alfie (Lucien Laviscount) en Camille. Maar ook op professioneel vlak krijgt Emily het moeilijk, want haar baas Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) heeft de virale video ook te zien gekregen.

Het vierde seizoen zal in twee delen verschijnen. De eerste vijf afleveringen zullen vanaf donderdag 15 augustus te vinden zijn op Netflix. Voor het tweede deel, dat opnieuw zal bestaan uit vijf afleveringen, zullen we nog geduld moeten hebben tot donderdag 12 september.

Bekijk hier de eerste vijf minuten van het vierde seizoen van Emily in Paris.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor het eerste deel van het vierde seizoen:

Het eerste deel van het vierde seizoen van Emily in Paris verschijnt op donderdag 15 augustus op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...