Netflix kondigt ‘I Am Not Okay With This’ aan: serie van makers van ‘Stranger Things’

Netflix kondigt ‘I Am Not Okay With This’ aan: serie van makers van ‘Stranger Things’

De producers van ‘Stranger Things’ en de bedenker en regisseur van ‘The End of the F***ing World’ gaan samen de nieuwe reeks ‘I Am Not Okay With This’ produceren voor Netflix. Het gaat om een ‘opgroeiverhaal’ van een meisje met mystieke krachten …

I Am Not Okay With This is geproducet door Jonathan Entwistle van The End of the F***ing World en door de producers van Stranger Things.

De reeks is eigenlijk gebaseerd op een gelijknamige graphic novel van Charles Forsman. Die draait rond Sydney, een 15-jarig meisje met telekinetische krachten die opkomen op ongepaste momenten. Ze is stiekem ook verliefd op haar beste vriendin Dina.

(Netflix betaalde dit hallucinante bedrag om Friends te houden.)

Acht afleveringen

Het eerste seizoen van I Am Not Okay With This zal bestaan uit acht afleveringen. We volgen het tienermeisje door haar middelbare schoolcarrière. Vooral haar problemen thuis, haar seksualiteit en haar mysterieuze superkrachten komen in beeld.

Entwistle zal de reeks regisseren. Christy Hall schrijft het scenario. I Am Not Okay With This zal wereldwijd beschikbaar zijn.

(Stranger Things zette onlangs de teaser met alle titels voor seizoen drie online.)

Populaire ‘opgroeicontent’

Netflix had dit jaar veel succes met ‘opgroeicontent’. De film The Kissing Booth was de de derde meest herbekeken film op Netflix in 2018.

(Bojack Horseman-fans krijgen kans om nagetekend te worden door dé bedenker van de Netflix-kaskraker.)

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen