Netflix lost officiële trailer voor docureeks ‘The Manhattan Alien Abduction’

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de docureeks The Manhattan Alien Abduction. De documentaire vertelt het verhaal van een vrouw die beweert dat ze ontvoerd werd door aliens. De vrouw in kwestie, Linda Napolitano, zal ook zelf aan het woord komen in de documentaire.

Nét voor Halloween pakt Netflix nog uit met een docureeks met een hoog Halloweengehalte. Het gaat om The Manhattan Alien Abduction, waarin Linda Napolitano zal vertellen over het moment waarop ze door aliens ontvoerd werd. Althans, dat is wat zij beweert.

The Manhattan Alien Abduction

In de docureeks zal het verhaal van Linda Napolitano verteld worden. Zij leefde een normaal leven tot de nacht van 30 november 1989. Tijdens die nacht werd ze – naar eigen zeggen – ontvoerd door aliens. De aliens lieten haar zweven boven Manhattan tot ze aan boord van de ufo werd gehaald. Er waren naar verluidt 23 ooggetuigen die het verhaal van Linda bevestigen.

De “Manhattan Alien Abduction” wordt door veel believers gezien als hét bewijs dat buitenaards leven echt bestaat. Maar er zijn ook heel wat mensen die geen woord geloven van het verhaal van Napolitano. Beide partijen zullen in de docureeks aan het woord komen, net als Linda Napolitano zelf.

De docureeks is gemaakt door hetzelfde team dat verantwoordelijk was voor de docureeks Hell Camp: Teen Nightmare, dat vorig jaar verscheen op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

The Manhattan Alien Abduction zal vanaf woensdag 30 oktober te vinden zijn op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...