Netflix lost officiële trailer voor ‘The Kitchen’

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de nieuwe film The Kitchen. De film werd al vertoond tijdens het BFI London Film Festival, maar zal vanaf vrijdag 19 januari 2024 te vinden zijn op de streamingdienst.

De streamingdienst Netflix blijft inzetten op films. Na verschillende grote releases dit jaar, waaronder Reptile en Leave the World Behind, zal Netflix ook 2024 al meteen aftrappen met een nieuwe film. Het gaat daarbij om The Kitchen, geregisseerd door Kibwe Tavares en Daniel Kaluuya.

The Kitchen

The Kitchen speelt zich af in Londen in een dystopische toekomst waarin alle sociale woningen weggehaald zijn. De mensen die hun woningen niet wilden verlaten, wonen nu samen in een buurt die ze The Kitchen noemen. In de film zullen we de jonge Benji (Jedaiah Bannerman) volgen, die wegwijs wordt gemaakt in de buurt door Izi (Kane Robinson). Maar de buurt staat constant onder druk omdat de overheden deze mensen weg willen uit de stad.

De film is geregisseerd door Kibwe Tavares en acteur Daniel Kaluuya. In het verleden maakte Kibwe Tavares enkel kortfilms, dus wordt The Kitchen zijn eerste langspeelfilm. Ook voor Daniel Kaluuya, die je kan kennen als acteur uit onder andere Skins, Black Mirror en Black Panther, wordt het de eerste film als regisseur. Omdat de film al in première ging tijdens het BFI London Film Festival, zijn er al enkele reviews binnen. Daarbij haalt The Kitchen een veelbelovende score van 83 procent op Rotten Tomatoes.

Bekijk hier de officiële trailer voor The Kitchen:

The Kitchen verschijnt op vrijdag 19 januari op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...