Netflix lost trailer voor horrorfilm ‘Time Cut’

Netflix pakt eind deze maand uit met de horrorfilm Time Cut. De film volgt Lucy Field (Madison Bailey) die kan terugreizen in de tijd om te proberen om de moord op haar oudere zus Summer (Antonia Gentry) tegen te houden.

Halloween staat voor de deur en dat hebben ze ook bij Netflix begrepen. Naast verschillende truecrimedocumentaires pakt de streamingdienst dit jaar ook uit met een bijzondere horrorfilm. Time Cut volgt een meisje dat terugreist in de tijd om de seriemoordenaar die haar zus vermoordde tegen te houden.

Time Cut

De film Time Cut speelt zich dus eigenlijk af in het heden, tot Lucy Field (Madison Bailey) erin slaagt om terug te reizen in de tijd naar de vroege jaren 2000. Daar zal ze proberen om de moordenaar die haar oudere zus Summer (Antonia Gentry) vermoordde te stoppen, maar daarvoor moet ze zelf ook enorme risico’s nemen.

In de officiële trailer krijgen we al een voorsmaakje van wat we mogen verwachten. Je mag je daarbij voorbereiden op een flinke portie nostalgie (zing gerust mee in de trailer), maar ook heel wat enge scènes, waardoor de film perfect is voor Halloween.

Naast Madison Bailey (Outer Banks) en Antonia Gentry (Ginny & Georgia) zullen ook Michael Shanks (Altered Carbon), Griffin Gluck (Locke & Key), Rachael Crawford (When Night Is Falling), Jordan Pettle (Murdoch Mysteries), Megan Best (Nobody), Samuel Braun (Percy Jackson: Sea of Monsters), Sydney Sabiston (All Fun and Games) en Kataem O’Connor (The Way Home) in de film te zien zijn.

Bekijk hier de officiële trailer voor:

Time Cut verschijnt op woensdag 30 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...