Netflix lost trailer voor ‘Jack Whitehall: Fatherhood with My Father’

De Britse comedian Jack Whitehall krijgt binnenkort een opvallende nieuwe show op Netflix. Het gaat om Jack Whitehall: Fatherhood with My Father, waarin hij zich samen met zijn vader Michael Whitehall probeert voor te bereiden op het vaderschap.

De laatste jaren verschenen er al verschillende titels met de Britse comedian Jack Whitehall op Netflix. Het gaat daarbij in de eerste plaats over comedyshows At Large, I’m Only Joking en Settle Down. Daarnaast verscheen er ook al een reeks waarin ook zijn bekende vader Michael Whitehall te zien is. Jack Whitehall: Travels with My Father kreeg vijf seizoenen en een special Jack Whitehall: Christmas with My Father. Nu komt er nog een nieuwe reeks met zijn vader.

Jack Whitehall: Fatherhood with My Father

In Jack Whitehall: Fatherhood with My Father zullen we Jack Whitehall volgen in de maanden voor de geboorte van zijn eerste dochter Elsie. Zij werd geboren in september vorig jaar. In vier afleveringen zullen we te zien krijgen hoe Jack Whitehall zich voorbereidt op het vaderschap en daarbij de hulp krijgt van een ervaringsdeskundige: zijn eigen vader Michael Whitehall. Michael Whitehall is een producer, presentator en auteur die vooral bekendstaat voor zijn droge humor en opmerkingen.

In de trailer krijgen we al een voorsmaakje van wat we mogen verwachten. Het wordt zo uiteraard een grappige reeks, maar er zullen ook emotionele en kwetsbare momentjes in de reeks zitten.

Jack Whitehall: Fatherhood with My Father zal bestaan uit vier afleveringen die vanaf dinsdag 10 september te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

Jack Whitehall: Fatherhood with My Father verschijnt op dinsdag 10 september op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...