Netflix kondigt Zuid-Koreaanse romantische thriller ‘When the Phone Rings’ aan

Netflix heeft een romantische thriller aangekondigd. Het gaat om het Zuid-Koreaanse When the Phone Rings. De reeks zal vanaf november op Netflix te vinden zijn.

In november zal Netflix uitpakken met een bijzondere reeks. Het gaat namelijk om een “romantische thriller”. Hoe dat er juist uit zal zien, laat Netflix nu al kort weten.

When the Phone Rings

In When the Phone Rings volgen we het koppel Hong Hee-joo (Chae Soo-bin) en Baek Sa-eon (Yoo Yeon-seok), dat eigenlijk naast elkaar leeft. Hij is de jongste woordvoerder van de president ooit in Korea en zij is een doventolk. Het ging om een gearrangeerd huwelijk waarbij liefde nooit een rol speelde. Maar op een dag verdwijnt Hong Hee-joo, waardoor haar echtgenoot er alles aan probeert te doen om haar terug te vinden.

Naast Chae Soo-bin (Love in the Moonlight, I’m Not a Robot) en Yoo Yeon-seok (Oldboy, Hospital Playlist) zullen ook Heo Nam-jun (Sweet Home), Jang Gyu-ri (It’s Okay to Not Be Okay), Yang Jo-ah (Hotel Del Luna), Han Jae-yi (Mask Girl), Yoo Seong-ju (Squid Game), Chu Sang-mi (Everybody Has Secrets), Choi Kwang-il (Gyeongseong Creature), Oh Hyun-kyung (Unlocked) en Im Chul-su (Crash Landing on You) in de reeks te zien zijn.

De reeks zal gelijktijdig uitgezonden worden op de Zuid-Koreaanse zender MBC, waar er elke vrijdag en zaterdag een nieuwe aflevering zal verschijnen. Vermoedelijk zal Netflix dus ook dit uitzendschema volgen.

Bekijk hier de aankondiging van When the Phone Rings:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...