Nieuwe Zuid-Koreaanse reeks ‘Mask Girl’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe Zuid-Koreaanse reeks Mask Girl. Het gaat om een mysterieuze reeks, waarin een gemaskerde vrouw centraal zal staan. Met haar masker probeert ze haar geschiedenis van zich af te schudden.

Aan het begin van het jaar kondigde Netflix aan dat het dit jaar met maar liefst 34 Zuid-Koreaanse titels zou komen. We zijn ondertussen al meer dan halverwege het jaar en een groot deel van deze series en films is ondertussen verschenen. De nieuwste daarvan is sinds vandaag te vinden op Netflix. Het gaat om het mysterieuze Mask Girl.

Mask Girl

De inhoud van Mask Girl bleef lang geheim. In de eerste teaser kwamen we dan te weten dat Mask Girl zou draaien rond “3 namen, 3 moorden en 3 levens”. En in de officiële trailer werd duidelijk dat die allemaal te maken hebben met de mysterieuze Mask Girl. In de trailer vertelt Kim Mo-mi (Go Hyun-jung), een doodgewone kantoormedewerker, dat ze veel zonden op haar geweten heeft. Door haar onzekerheden over haar uiterlijk was ze nooit echt gelukkig. Maar op een dag vindt ze een oplossing. Ze wordt Mask Girl, een internetpersoonlijkheid die altijd een masker en een pruik draagt.

Later in de trailer kwamen we te weten dat Kim Mo-mi moorden op haar geweten heeft, waardoor ze een nieuwe persoonlijkheid en een nieuw uiterlijk moet aannemen. Ze doet dat met behulp van plastische chirurgie en neemt de naam A-reum aan. De nieuwe look betekent ook dat de rol van Kim Mo-mi gespeeld wordt door een nieuwe actrice, in dit geval Nana (die vroeger nog deel uitmaakte van de K-popgroep After School en subunits Orange Caramel en After School Red). Als A-reum leidt Kim Mo-mi een luxeleventje als celebrity. Zo heeft Mo-mi dus drie namen, drie verschillende levens en nog steeds drie moorden op haar geweten.

De hoofdrol in Mask Girl wordt dus gespeeld door twee actrices: Go Hyun-jung (Dear My Friends) en Nana (Glitch). Daarnaast zullen ook Ahn Jae-hong (Fight For My Way), Yeom Hye-ran (The Glory) en Choi Daniel (The Ghost Detective) in de reeks te zien zijn. Mask Girl bestaat uit zeven afleveringen die nu allemaal beschikbaar zijn.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Mask Girl:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...