Mysterieuze Zuid-Koreaanse serie ‘Mask Girl’ krijgt eerste teaser trailer

Volgende maand verschijnt de nieuwe Zuid-Koreaanse reeks Mask Girl op Netflix. Over de reeks was voorlopig nog niet veel geweten, op enkele foto’s en korte fragmenten na. Maar nu krijgen we in de eerste teaser wat meer info over het verhaal en dat maakt het mysterie mogelijk nog groter.

Aan het begin van het jaar kondigde Netflix aan dat het dit jaar met maar liefst 34 Zuid-Koreaanse titels zou komen. We zijn ondertussen al iets meer dan halverwege het jaar en een groot deel van deze series en films is ondertussen verschenen. Maar er komen nog heel wat titels aan. De volgende is zo het mysterieuze Mask Girl, waarover we in een teaser trailer eindelijk wat meer te weten komen.

Mask Girl

Al van bij de aankondiging van de Zuid-Koreaanse titels voor 2023 sprong de serie Mask Girl in het oog. De serie zal een vrouw genaamd Mask Girl volgen, die – zoals je al kan raden – een masker draagt. In de teaser komen we te weten dat Mask Girl een livestream heeft. Maar ze houdt er ook een dubbelleven op na. Al is dat eerder een drievoudig leven. De tekst die op het scherm verschijnt in de trailer luidt namelijk: “3 namen, 3 moorden, 3 levens”.

Het mysterie rond de reeks is dus nog lang niet opgelost. Al komen we nu dus wel te weten dat we ons aan enkele moorden mogen verwachten. De hoofdrol in de Mask Girl zal gespeeld worden door twee actrices: Go Hyun-jung (Dear My Friends) en Nana (Glitch). Daarnaast zullen ook Ahn Jae-hong (Fight For My Way), Yeom Hye-ran (The Glory) en Choi Daniel (The Ghost Detective) in de reeks te zien zijn.

Bekijk hier de teaser trailer voor Mask Girl:

Bekijk hier een overzicht van alle Zuid-Koreaanse content die dit jaar naar Netflix komt. Hier vind je onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...