Netflix deelt teaser met alle Zuid-Koreaanse series en films die we dit jaar nog mogen verwachten

In het begin van het jaar kondigde Netflix aan dat het dit jaar maar liefst 34 Zuid-Koreaanse series en films zou uitbrengen. Een groot deel daarvan kregen we al te zien, maar ook in de rest van het jaar mogen we nog heel wat nieuwe Zuid-Koreaanse content verwachten. Op het Tudum-evenement kregen we daar al een klein voorsmaakje van.

Netflix zet dit jaar meer dan ooit in op content van Zuid-Koreaanse bodem. Zo kregen we al reeksen als Physical: 100, The Glory, Love To Hate You en recent Bloudhounds voorgeschoteld. Maar er zitten nog heel wat meer reeksen en films aan te komen. Die toonde Netflix kort tijdens het Tudum-evenement dat dit weekend plaatsvond.

Van Celebrity tot GyeongSeong Creature

Tijdens Tudum lanceerde Netflix een nieuwe teaser met voorsmaakjes van de Zuid-Koreaanse series en film die dit jaar nog op de streamingdienst zullen verschijnen. Zo kregen we meer te zien van de series Celebrity (dat nog deze maand verschijnt), Mask Girl, A Time Called You, Song of the Bandits, Doona! en Daily Dose of Sunshine. Daarnaast kregen we ook al een klein voorsmaakje van de tweede seizoenen van D.P. en Sweet Home. Ook de films Ballerina en Believer 2 kwamen in de teaser aan bod.

Doorwinterde K-dramakijkers zullen zeker wel enkele bekende gezichten herkennen. Zo zie je in de teaser Park Seo-joon (Itaewon Class, What’s Wrong with Secretary Kim) en Han So-hee (Abyss, My Name). Zij zullen samen te zien zijn in de gloednieuwe reeks GyeongSeong Creature. Deze reeks wordt een historische thriller die zich afspeelt tijdens de Japanse bezetting van Korea.

Bekijk hier de teaser met alle aankomende Zuid-Koreaanse content:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...