Zuid-Koreaanse acteur Park Seo-joon gecast voor ‘Captain Marvel’-sequel

De Zuid-Koreaanse acteur Park Seo-joon, die je kan kennen uit de K-drama’s Itaewon Class en What’s Wrong With Secretary Kim of zijn rolletje in Parasite, zou gecast zijn voor de sequel van Captain Marvel, The Marvels. Park is een van de meest gevraagde acteurs in eigen land en zou met de rol in The Marvels voor de eerste keer te zien zijn in een Amerikaanse productie.

De nieuwste Marvel-film The Marvels krijgt steeds meer vorm. De film wordt het vervolg op Captain Marvel uit 2019 en staat gepland om volgend jaar uit te komen.

The Marvels

De sequel van Captain Marvel uit 2019 zal The Marvels heten. Brie Larson zal in die film terugkeren als Captain Marvel/Carol Danvers. Daarnaast zal ook Iman Vellani terugkeren als Ms. Marvel/Kamala Khan. Ook Teyonah Parris werd al bevestigd voor The Marvels, zij zal haar rol van Monica Rambeau uit WandaVision opnieuw opnemen. Zawe Ashton (Velvet Buzzsaw, The Handsmaid’s Tale) zal een slechterik spelen.

Over de inhoud van de film is voorlopig nog niets bekend. Wel weten we al dat de film gepland staat om uit de komen in juli 2022.

Park Seo-joon

Een opvallende nieuwe naam die aan de cast zou zijn toegevoegd is die van Park Seo-joon. Het klinkt misschien als een onbekende naam, maar wie geregeld een K-drama bekijkt, heeft de acteur waarschijnlijk al aan het werk gezien. Park is namelijk een van de meest gevraagde acteurs in Zuid-Korea. Hij speelde onder andere al in de Koreaanse reeksen Kill Me, Heal Me, She Was Pretty, Hwarang, What’s Wrong With Secretary Kim en Itaewon Class. Daarnaat was hij ook te zien in de Oscarwinnende film Parasite als Min-hyuk, de vriend van Kim Ki-woo (Choi Woo-shik) die in het begin van de film de familie Kim in contact brengt met de familie Park.

De geruchten over zijn rol in The Marvels waren het eerst te lezen in de Koreaanse pers die de informatie van insiders uit de industrie zouden vernomen hebben. Het agentschap van Park, Awesome ENT, reageert voorlopig met “geen commentaar”. Als Park inderdaad in de nieuwe Marvel-film te zien zal zijn, wordt hij de derde Zuid-Koreaanse acteur in de MCU na Ma Dong-seok in The Eternals en Claudia Kim in Avengers: Age of Ultron.

Meer
Lees meer...