Elizabeth Olsen geeft duidelijkheid over mogelijk tweede seizoen ‘WandaVision’

Slecht nieuws voor de fans van WandaVision. Elizabeth Olson, die in de reeks Wanda speelt, heeft namelijk zojuist alle hoop op een eventueel tweede seizoen de kop ingedrukt. Toch hield ze de deur nog enigszins op een kier. “Met Marvel kan je nooit ‘nee’ zeggen”, klinkt het.

In een interview met Kaley Cuoco (The Flight Attendant) voor de website Variety werd Elizabeth Olson aan de tand gevoeld over een eventueel vervolg op de succesreeks WandaVision voor Disney+. De kans op een tweede seizoen is volgens de hoofdrolspeelster echter zo goed als onbestaande.

“Het is echt een limited series“, zei Olson. “Dat zeg ik toch, al weet ik het niet zeker. Ik bedoel, met Marvel kan je nooit ‘nee’ zeggen, maar ik zou geschokt zijn.”

Marvel

Toch stopt het voor Elizabeth Olson nog niet direct bij het Marvel Cinematic Universe (MCU). Op dit moment is ze namelijk in Londen bezig met de opnames voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De release voor die film staat gepland op 22 maart 2022.

De vele Marvel-projecten die allemaal met elkaar verweven zijn en in elkaar doorlopen, maakt het werken voor Elizabeth Olson deels spannend, maar ook een enorme uitdaging. “Bij Marvel-projecten moet je je altijd aanpassen. Er zijn de hele tijd herschrijvingen”, zegt Olson, die ervoor bekend staat zich altijd lang op voorhand grondig voor te bereiden.

Meer
Lees meer...