Elizabeth Olsen parodieert ‘WandaVision’ bij Jimmy Fallon

WandaVision is dé hit van het moment. Tijd voor Jimmy Fallon dus om hoofdrolspeelster Elizabeth Olsen uit te nodigen bij The Tonight Show. En dat deed hij in dezelfde specifieke stijl die de eerste afleveringen van WandaVision kenmerkte.

Dat de Marvelreeks WandaVision op Disney+ geen alledaagse serie is, is het minste wat je kan zeggen. De eerste zeven afleveringen van de reeks worden telkens aangekleed als een sitcom uit een ander decennium. Zo zijn de eerste twee afleveringen uit de jaren 50 en 60 zelfs volledig zwart-wit.

In iedere aflevering zien we dus dezelfde hoofdrolspelers, maar wel telkens in een ander tijdperk, uiteraard telkens met aangepaste kapsels, kledij, interieur en gebruiken.

Lees ook: Hoeveel afleveringen heeft ‘WandaVision’ nu echt? Disney zegt 9, maar steeds meer hints over extra episode

The Tonight Show

Het is dan ook dat idee dat The Tonight Show heeft geparodieerd voor het Zoom-interview van Jimmy Fallon met Elizabeth Olsen. Ook daarin maken beiden een reis door de tijd met aangepaste kledij en kapsels.

En net als in WandaVision begint ook hier Elizabeth Olsen zich steeds meer vragen te stellen over wat er allemaal aan het gebeuren is. Zo vraagt de actrice waarom ze in “deze dozen” zitten en heeft ze commentaar op de lachband van Jimmy Fallon.

Kijk hier naar FallonVision

Meer
Lees meer...