‘The Glory’ Part 2 staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het vervolg van de Zuid-Koreaanse serie The Glory. In de eerste acht afleveringen kregen we al te zien hoe Moon Dong-eun (Song Hye-kyo) haar wraak plande op de groep die haar op de schoolbanken pestte. Of ze ook in haar plan zal slagen, kunnen we dus vanaf nu te weten komen.

Net voor het einde van het jaar deelde Netflix in december het eerste deel van de spannende Zuid-Koreaanse reeks The Glory. En vanaf nu kan je kijken naar de volgende acht afleveringen.

The Glory

The Glory vertelt het verhaal van Moon Dong-eun (Song Hye-kyo). Zij werd in haar tijd op de schoolbanken zwaar gepest door een groep vrienden. De pesterijen zorgden ervoor dat ze levenslang verminkt werd, de school vroegtijdig moest verlaten en dat ze ook uit haar appartement werd gezet. Ondertussen is ze 35 jaar oud en is ze klaar om wraak te nemen op Park Yeon-jin (Lim Ji-yeon), Jeon Jae-joon (Park Sung-hoon), Lee Sa-ra (Kim Hi-eora), Son Myeong-oh (Kim Gun-woo) en Choi Hye-jeong (Cha Joo-young). Dong-eun bereidde zich jarenlang voor op die wraak en alles komt samen in The Glory.

In het eerste deel van The Glory kregen we al te zien hoe Dong-eun zich binnenwerkte in het leven van Yeon-jin. Ze deed dat onder andere door een job aan te nemen als leerkracht in de lagere school van haar dochter Ha Ye-sol (Oh Ji-yul) en het bordspel Go te spelen tegen haar echtgenoot Ha Do-yeong (Jung Sung-il). Maar het uiteindelijke plan van Dong-eun kregen we in het eerste deel nog niet te zien. 

Deel twee

In de officiële trailer voor het tweede deel kregen we al te zien hoe Dong-eun de confrontatie met Yeon-jin persoonlijker aangaat. Daarnaast zal Dong-eun ook de ernst van de pesterijen – lees: haar littekens – tonen aan Yeon-jins man Ha Do-yeong. Dit kan er zo voor zorgen dat hij zich zal keren tegen z’n eigen echtgenote.

Maar Dong-eun en haar handlangers huishoudster Kang Hyeon-nam (Yeom Hye-ran) en plastisch chirurg Joo Yeo-jeong (Lee Do-hyun) lijken ook in de problemen te gaan komen. Het tweede deel van The Glory bestaat, net zoals het eerste, uit acht afleveringen. Aangezien het gaat om een limited series zal het einde van het eerste seizoen waarschijnlijk ook het einde van de reeks betekenen.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor het tweede deel van The Glory:

Wie nog een opfrisbeurt nodig heeft om aan het tweede deel te beginnen, kan hier een recap vinden van het eerste deel:

The Glory is een van de 34 Zuid-Koreaanse titels die Netflix begin dit jaar aankondigde. Bekijk hier ook onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...