‘The Glory’ Part 2 krijgt officiële trailer

De Zuid-Koreaanse reeks The Glory komt binnenkort terug voor het tweede deel. Daarin zullen we zien hoe het verder gaat met het wraakplan van Moon Dong-eun (Song Hye-kyo) op haar pesters. Het vervolg van de reeks verschijnt op vrijdag 10 maart 2023 op Netflix en nu is er een officiële trailer voor dat tweede deel.

De Zuid-Koreaanse reeksen blijven aanslaan op Netflix. Zo is Squid Game nog steeds de meest bekeken serie op Netflix en veroverde Physical: 100 de afgelopen weken de wereld. Rond de jaarwisseling wist Netflix al te scoren met The Glory, waarvan we binnenkort het tweede deel mogen verwachten.

The Glory

The Glory vertelt het verhaal van Moon Dong-eun (Song Hye-kyo). Zij werd in haar tijd op de schoolbanken zwaar gepest door een groep vrienden. De pesterijen zorgden ervoor dat ze levenslang verminkt werd, de school vroegtijdig moest verlaten en dat ze ook uit haar appartement werd gezet. Ondertussen is ze 35 jaar oud en is ze klaar om wraak te nemen op Park Yeon-jin (Lim Ji-yeon), Jeon Jae-joon (Park Sung-hoon), Lee Sa-ra (Kim Hi-eora), Son Myeong-oh (Kim Gun-woo) en Choi Hye-jeong (Cha Joo-young). Dong-eun bereidde zich jarenlang voor op die wraak en alles komt samen in The Glory.

In het eerste deel van The Glory kregen we al te zien hoe Dong-eun zich binnenwerkte in het leven van Yeon-jin. Ze deed dat onder andere door een job aan te nemen als leerkracht in de lagere school van haar dochter Ha Ye-sol (Oh Ji-yul) en het bordspel Go te spelen tegen haar echtgenoot Ha Do-yeong (Jung Sung-il). Maar het uiteindelijke plan van Dong-eun kregen we in het eerste deel nog niet te zien.

Officiële trailer

We kregen eerder al verschillende teasers te zien voor het tweede deel van The Glory, maar nu is er ook een officiële trailer. Daarin is te zien hoe Dong-eun haar littekens toont aan Yeon-jins man Ha Do-yeong waardoor hij dus ook de ernst van de feiten kan inzien. Verder in de trailer krijgen we te zien dat Dong-eun in de problemen lijkt te komen.

Het tweede deel van The Glory verschijnt op vrijdag 10 maart op Netflix en zal net zoals het eerste deel bestaan uit acht afleveringen.

Bekijk hier de officiële trailer van The Glory Part 2:

The Glory is een van de 34 Zuid-Koreaanse reeksen die dit jaar zullen verschijnen op Netflix. Bekijk hier ook onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...