‘The Glory’: Netflix deelt trailer voor deel 2

Netflix heeft zojuist een eerste trailer gedeeld van deel 2 van de populaire Zuid-Koreaanse serie The Glory. De eerste acht afleveringen van die reeks zijn nu al te zien op streamingdienst, het vervolg komt op vrijdag 10 maart.

The Glory vertelt het verhaal van Moon Dong-eun (Song Hye-kyo). Zij werd in haar tijd op de schoolbanken zwaar gepest door een groep vrienden. De pesterijen zorgden ervoor dat ze de school vroegtijdig moest verlaten en dat ze ook uit haar appartement werd gezet. Ondertussen is ze 35 jaar oud en is ze klaar om wraak te nemen op Park Yeon-jin (Lim Ji-yeon), Jeon Jae-joon (Park Sung-hoon), Lee Sa-ra (Kim Hi-eora), Son Myeong-oh (Kim Gun-woo) en Choi Hye-jeong (Cha Joo-young). Dong-eun bereidde zich jarenlang voor op die wraak en alles komt samen in The Glory.

Twee delen

De eerste acht afleveringen van The Glory staan sinds vrijdag 30 december op Netflix, maar daarbij gaat het om deel 1 van het eerste seizoen. Op deel 2 moeten we nog even wachten. Dat verschijnt pas op vrijdag 10 maart en zal opnieuw bestaan uit acht afleveringen. Deel 1 klom kort na de release in heel wat landen naar de nummer 1-plaats op de Trending-ranking van Netflix. En ook op dit moment is het nog steeds een van de populairste niet-Engelstalige series op de streamingdienst.

Om het wachten op het vervolg van The Glory iets aangenamer te maken, heeft Netflix nu een eerste trailer gedeeld van dat aankomende deel 2.

Bekijk hier de nieuwe trailer van The Glory:

Deel 1 van The Glory is nu te zien op Netflix, deel 2 verschijnt op vrijdag 10 maart.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. Hier vind je een overzicht van alle Zuid-Koreaanse series en films die dit jaar verschijnen op Netflix.

Meer
Lees meer...