Deel 2 van Zuid-Koreaanse reeks ‘The Glory’ krijgt releasedatum

De Zuid-Koreaanse reeks The Glory doet het al enkele weken goed op Netflix. Het eerste deel van het eerste seizoen verscheen op vrijdag 30 december 2022 op Netflix en op dit moment is het nog steeds te vinden op de tweede plaats in de top 10 met meest bekeken niet-Engelstalige reeksen op Netflix. Voorlopig kan je de eerste acht afleveringen bekijken, maar nu is er een releasedatum voor het vervolg.

Er is een nieuwe Zuid-Koreaanse reeks die scoort op Netflix. Het gaat om The Glory dat het verhaal vertelt van Moon Dong-eun die haar wraak plant op de groep die haar zwaar pestte tijdens haar schooltijd. Het eerste seizoen verschijnt in twee delen op Netflix, waarvan het eerste net voor het einde van 2022 op de streamingdienst verscheen en nu weten we wanneer we de rest kunnen verwachten.

The Glory

The Glory vertelt het verhaal van Moon Dong-eun (Song Hye-kyo). Zij werd in haar tijd op de schoolbanken zwaar gepest door een groep vrienden. De pesterijen zorgden ervoor dat ze de school vroegtijdig moest verlaten en dat ze ook uit haar appartement werd gezet. Ondertussen is ze 35 jaar oud en is ze klaar om wraak te nemen op Park Yeon-jin (Lim Ji-yeon), Jeon Jae-joon (Park Sung-hoon), Lee Sa-ra (Kim Hi-eora), Son Myeong-oh (Kim Gun-woo) en Choi Hye-jeong (Cha Joo-young). Dong-eun bereidde zich jarenlang voor op die wraak en alles komt samen in The Glory.

De eerste acht afleveringen van The Glory staan sinds vrijdag 30 december op Netflix, maar daarbij gaat het om deel 1 van het eerste seizoen. Op deel 2 moesten we nog even wachten. Maar nu heeft de streamingdienst de releasedatum van het tweede deel bekendgemaakt. Deel 2 van The Glory verschijnt op vrijdag 10 maart en zal opnieuw bestaan uit acht afleveringen.

Bekijk hier de trailer voor het eerste deel van The Glory:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. Hier vind je een overzicht van alle Zuid-Koreaanse series en films die dit jaar verschijnen op Netflix.

Meer
Lees meer...