‘The Glory’ Part 2 krijgt nieuwe teaser

Eind december verschenen de eerste acht afleveringen van The Glory op Netflix. Het ging daarbij om het eerste van twee delen van de limited series. Op vrijdag 10 maart 2023 zal het tweede deel verschijnen en daarvan heeft Netflix nu een nieuw voorsmaakje gelost.

De Zuid-Koreaanse reeksen blijven aanslaan op Netflix. Zo is Squid Game nog steeds de meest bekeken serie op Netflix en is Physical: 100, de huidige nummer één in België, van Zuid-Koreaanse makelarij. Rond de jaarwisseling wist Netflix al te scoren met The Glory, waarvan we binnenkort het tweede deel mogen verwachten.

The Glory

The Glory vertelt het verhaal van Moon Dong-eun (Song Hye-kyo). Zij werd in haar tijd op de schoolbanken zwaar gepest door een groep vrienden. De pesterijen zorgden ervoor dat ze levenslang verminkt werd, de school vroegtijdig moest verlaten en dat ze ook uit haar appartement werd gezet. Ondertussen is ze 35 jaar oud en is ze klaar om wraak te nemen op Park Yeon-jin (Lim Ji-yeon), Jeon Jae-joon (Park Sung-hoon), Lee Sa-ra (Kim Hi-eora), Son Myeong-oh (Kim Gun-woo) en Choi Hye-jeong (Cha Joo-young). Dong-eun bereidde zich jarenlang voor op die wraak en alles komt samen in The Glory.

In het eerste deel van The Glory kregen we al te zien hoe Dong-eun zich binnenwerkte in het leven van Yeon-jin. Ze deed dat onder andere door een job aan te nemen als leerkracht in de lagere school van haar dochter Ha Ye-sol (Oh Ji-yul) en het bordspel Go te spelen tegen haar echtgenoot Ha Do-yeong (Jung Sung-il). Maar het uiteindelijke plan van Dong-eun kennen we voorlopig nog niet.

In de nieuwe teaser is te zien hoe Dong-eun Yeon-jin confronteert, maar Yeon-jin lijkt ook het plan van Dong-eun door te hebben en heeft het nu gemunt op handlanger Kang Hyeon-nam (Yeom Hye-ran). En we zullen uiteraard ook meer te zien krijgen van Dong-euns nieuwe handlanger Joo Yeo-jeong (Lee Do-hyun).

Bekijk hier de officiële teaser voor ‘The Glory‘ Part 2:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. Hier vind je een overzicht van alle Zuid-Koreaanse series en films die dit jaar verschijnen op Netflix.

Meer
Lees meer...