Nieuwe mysterieuze Zuid-Koreaanse reeks ‘Celebrity’ krijgt officiële trailer

De aankomende Zuid-Koreaanse reeks Celebrity heeft een langere, officiële trailer gekregen. We kregen enkele weken geleden al de eerste beelden van de reeks te zien in een korte teaser, maar nu wordt de inhoud van de reeks duidelijker in de officiële trailer. We zullen het verhaal volgen van een influencer die vermoord wordt door een van haar volgers.

Netflix blijft investeren in content van Zuid-Koreaanse bodem. Dit jaar zullen er zo maar liefst 34 nieuwe titels uit Zuid-Korea verschijnen op Netflix. De volgende in dat rijtje is de fictiereeks Celebrity, een reeks over de keerzijde van bekendheid.

Celebrity

In de officiële trailer voor Celebrity krijgen we meer informatie over de inhoud van de reeks. We maken zo kennis met Seo A-ri (Park Gyu-young). Zij wil bekend worden en start daarom met het uitzenden van livestreams. Al snel bereikt ze haar doel en wordt ze een razend populaire influencer. Maar zo komt ze ook al snel in contact met de keerzijde van de bekendheid en die wordt haar uiteindelijk zelfs fataal. Tot verbazing van haar vrienden én vijanden begint A-ri plots te livestreamen na haar dood en daarbij neemt ze geen blad voor de mond.

Naast Park Gyu-young (Sweet Home) die de hoofdrol zal spelen, zullen ook Kang Min-hyuk (drummer van CNBLUE), Lee Chung-ah (VIP), Lee Dong-gun (Marry Him If You Dare) en Jun Hyo-seong (Memorist) te zien zijn in de reeks. K-popfans kunnen in de teaser ook al Yuqi van (G)I-DLE spotten. Celebrity is gemaakt door het Zuid-Koreaanse productiehuis Studio Dragon, dat eerder ook al verantwoordelijk was voor onder andere Crash Landing on You, Sweet Home, Love Alarm, Vincenzo en The King: Eternal Monarch.

Celebrity verschijnt op vrijdag 30 juni op Netflix. De reeks zal bestaan uit 12 afleveringen van telkens ongeveer een uur lang.

Bekijk hier de officiële trailer voor Celebrity:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...