K-popgroep (G)I-DLE komt naar België

De K-popgroep (G)I-DLE komt dit najaar naar Europa met haar ‘I am FREE-TY’-wereldtournee. Het vijftal zal halthouden in vier Europese steden waaronder Brussel. Het is voorlopig nog niet geweten in welke zaal het concert zal doorgaan en wanneer de tickets in voorverkoop gaan.

Steeds meer K-popgroepen lijken hun weg te vinden naar ons land. Zo zal de girlgroup (G)I-DLE dit najaar neerstrijken in Brussel. De groep zal dat doen met hun wereldtournee ‘I am FREE-TY’, die hen langs drie continenten zal brengen.

(G)I-DLE

De K-popgroep (G)I-DLE is al actief sinds 2018 maar gaf nooit een soloconcert in Europa. Daar komt later dit jaar verandering in met de ‘I am FREE-TY’-wereldtournee. De tour zal afgetrapt worden in Seoul in Zuid-Korea op 17 juni, waarna de groep in juli te zien zal zijn in de Aziatische landen Taiwan, Thailand en Hongkong.

Daarna volgen zes stops in de Verenigde Staten in augustus. (G)I-DLE zal daarbij te zien zijn in San Francisco, Los Angeles, Dallas, New York, Atlanta en Chicago. Daarna – we zijn ondertussen september – is het de beurt aan Europa. Europa krijgt vijf stops, waarvan de eerste Londen zal zijn op zaterdag 9 september. Twee dagen later, op maandag 11 september, zal de groep te zien zijn in Amsterdam. Opnieuw twee dagen later, op woensdag 13 september, is het de beurt aan Parijs. Op zaterdag 16 september vervolgens, zal de groep te zien zijn in Brussel. Het laatste Europese concert staat gepland op maandag 18 september en zal doorgaan in Berlijn. De tour wordt vervolgens afgesloten met twee concerten in Tokyo.

Het is voorlopig nog niet geweten in welke Brusselse zaal (G)I-DLE zal optreden en wanneer de ticketverkoop van start zal gaan.

Meer
Lees meer...