Nieuwe Zuid-Koreaanse Netflixreeks ‘Celebrity’ krijgt opvallende trailer

Netflix blijft investeren in content van Zuid-Koreaanse bodem. Dit jaar zullen er zo maar liefst 34 nieuwe titels uit Zuid-Korea verschijnen op Netflix. De volgende in dat rijtje is de fictiereeks Celebrity, een reeks over de keerzijde van bekendheid.

De volgende Zuid-Koreaanse fictiereeks op Netflix belooft opnieuw opvallend te worden. Het gaat om de reeks Celebrity, over een influencer die tijdens een livestream plots zegt dat ze dood is.

Celebrity

De fictiereeks Celebrity werd eerder dit jaar al aangekondigd door Netflix, maar het was tot nu wachten op meer informatie. Maar nu is er een officiële teaser, waarin duidelijk wordt dat het zal gaan om een duistere reeks. De teaser begint met beelden van het jetset-leven van influencer Seo A-ri. We horen haar ook vertellen over het leven als celebrity. “Bekendheid is als een lege cheque. Als je het hebt, zal de wereld je ophemelen, wat je ook doet. We leven in een wereld waarin bekendheid iedereen rijk kan maken.”

Maar dan krijgen we beelden te zien van een livestream van Seo A-ri (Park Gyu-young), waarin ze zegt dat ze overleden is. Meer nog, ze zegt dat ze vermoord is. Hoe ze kan spreken vanuit het graf en wie er verantwoordelijk is voor haar dood, zal je wellicht te weten komen in de reeks, die vanaf vrijdag 30 juni 2023 te vinden zal zijn op Netflix.

Naast Park Gyu-young (Sweet Home) die de hoofdrol zal spelen, zullen ook Kang Min-hyuk (drummer van CNBLUE), Lee Chung-ah (VIP), Lee Dong-gun (Marry Him If You Dare) en Jun Hyo-seong (Memorist) te zien zijn in de reeks. K-popfans kunnen in de teaser ook al Yuqi van (G)I-DLE spotten.

Bekijk hier de officiële teaser voor Celebrity:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...