Zuid-Koreaanse reeks ‘Mask Girl’ krijgt officiële trailer

Later deze maand verschijnt de nieuwe Zuid-Koreaanse reeks Mask Girl op Netflix. De inhoud van de reeks bleef lang een groot mysterie, maar nu is er een officiële trailer voor Mask Girl waarin we al heel wat meer duidelijkheid krijgen over de inhoud.

Aan het begin van het jaar kondigde Netflix aan dat het dit jaar met maar liefst 34 Zuid-Koreaanse titels zou komen. We zijn ondertussen al meer dan halverwege het jaar en een groot deel van deze series en films is ondertussen verschenen. Maar er komen nog heel wat titels aan. De volgende is zo het mysterieuze Mask Girl, waarover we in de officiële trailer eindelijk meer te weten komen.

Mask Girl

In de teaser, die onlangs verscheen, kwamen we al te weten dat Mask Girl zal draaien rond “3 namen, 3 moorden en 3 levens”. En in de trailer wordt duidelijk dat die allemaal te maken hebben met de mysterieuze Mask Girl. We zien hoe Kim Mo-mi (Go Hyun-jung), een doodgewone kantoormedewerker, vertelt dat ze veel zonden op haar geweten heeft. Door haar onzekerheden over haar uiterlijk was ze nooit echt gelukkig. Maar op een dag vindt ze een oplossing. Ze wordt Mask Girl, een internetpersoonlijkheid die altijd een masker en een pruik draagt.

Later in de trailer komen we te weten dat Kim Mo-mi moorden op haar geweten heeft, waardoor ze een nieuwe persoonlijkheid en een nieuw uiterlijk moet aannemen. Ze doet dat met behulp van plastische chirurgie en neemt de naam A-reum aan. De nieuwe look betekent ook dat de rol van Kim Mo-mi gespeeld wordt door een nieuwe actrice, in dit geval Nana. Als A-reum leidt Kim Mo-mi een luxeleventje als celebrity. Zo heeft Mo-mi dus drie namen, drie verschillende levens en nog steeds drie moorden op haar geweten.

De hoofdrol in Mask Girl wordt dus gespeeld door twee actrices: Go Hyun-jung (Dear My Friends) en Nana (Glitch). Daarnaast zullen ook Ahn Jae-hong (Fight For My Way), Yeom Hye-ran (The Glory) en Choi Daniel (The Ghost Detective) in de reeks te zien zijn. Mask Girl zal bestaan uit zeven afleveringen die op vrijdag 18 augustus verschijnen op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor Mask Girl:

Mask Girl is vanaf vrijdag 18 augustus te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...