Left Right
scrollTop top

Niet alleen Nicolas van ‘Blind Getrouwd’ wou snel seks, ook Evelien wou al snel het bed induiken. Zo pakte ze het aan …


Niet alleen Nicolas van ‘Blind Getrouwd’ wou snel seks, ook Evelien wou al snel het bed induiken. Zo pakte ze het aan …

Evelien en Nicolas waren een van de twee koppels uit ‘Blind Getrouwd’ die je echt niet meer uit elkaar zag gaan. Het was dan ook geen verrassing dat zij na het experiment getrouwd bleven. De twee hadden meteen een duidelijke klik, en het heeft ook niet lang geduurd of er was fysieke toenadering. “Onze eerste tongzoen was er snel, en het vervolg liet daarna niet lang op zich wachten.”

Nicolas zocht al heel snel fysiek contact. En hoewel Evelien daar misschien niet altijd even opgezet mee leek, was er tussen de twee toch ook fysiek een klik. Het bleef dan ook niet bij een knuffeltje. Al na een paar dagen kregen we de twee samen in bad te zien. “Dat was ook niet zomaar, hé”, zegt Evelien daarop in Dag Allemaal.

De vlam sloeg enorm snel over bij de twee tortelduifjes, en ze wouden het fysieke daar dan ook, op aanraden van de experts, meteen bij betrekken. Vandaar dat ze ook de eerste avond al samen in bed kropen. “Maar er gebeurde niks méér dan dat!”, verzekert Evelien. Al wouden ze beiden wel al snel tot seks overgaan. Daarvoor moesten ze, naar eigen zeggen, niet honderd procent zeker zijn van elkaar. “Onze eerste tongkus was er dan ook al snel”, vertelt Evelien. “En het vervolg liet daarna niet lang op zich wachten.”

Medialaan

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810