Nieuw seizoen ‘Camping Coppens’ meteen van start met grote verhuis

Staf Coppens en zijn gezin staan voor een nieuwe verandering in het vierde seizoen van hun populaire programma Camping Coppens. De familie, die bijna vier jaar geleden naar Zweden verhuisde, heeft eindelijk een nieuw huis gevonden in Karlstad, dichter bij de stad en een uur van hun camping.

Wat begon als een reeks over de grote verhuis van België naar Zweden, is ondertussen uitgegroeid tot een soort realityreeks over de familie Coppens. In het nieuwe seizoen trekt het gezin namelijk van hun huis aan de camping naar een nieuw huis dichter bij de stad.

Natuurlijk is het voor die grote verhuis eerst tijd voor een drukke zomer op Camp Grinsby, waar zowel Staf en Monique als kinderen Beau en Nora hun energie kwijt kunnen voor ze aan hun ‘nieuw leven’ in Karlstad beginnen. Dat alles is vanaf deze week opnieuw op televisie te volgen.

Nieuw seizoen, nieuw huis

“We leven hier in een prachtig stukje Zweden, maar onze kinderen worden ouder en hebben andere behoeftes. Voor hun toekomst willen we dichter bij de stad wonen”, vertelt Staf Coppens. Die zoektocht naar een nieuwe stek voor het gezin is vanaf deze week ook te zien op VTM in een nieuw seizoen van Camping Coppens.

In de eerste aflevering, die op donderdag 5 september wordt uitgezonden, gaan ze op huizenjacht en vieren ze de zestiende verjaardag van hun zoon Beau. Dit moment is voor Beau beladen met emoties en onzekerheden. Tijdens een ijsvissessie deelt hij zijn zorgen over zijn uiterlijk en hoe hij zich voelt ten opzichte van zijn leeftijdsgenoten.

Bekijk de teaser hier:

Camping Coppens is vanaf 5 september elke donderdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...