‘Camping Coppens’ ontvangt deze week heel wat speciale gasten

Ondertussen kunnen we al een tijdje opnieuw kijken naar Camping Coppens op VTM. Daarin zien we hoe Staf Coppens en zijn gezin ondertussen al gesetteld zijn in Zweden. In de vorige aflevering begon de drukke zomer en ook in deze aflevering zien we heel wat nieuwe gasten toekomen op de camping. Enkele onder hen zijn special guests, want onder andere Kürt Rogiers en Dina Tersago komen deze week op bezoek.

Het is ondertussen al een tijdje geleden dat we het allereerste seizoen van Camping Coppens te zien kregen. Bijna drie jaar geleden kocht de familie Coppens een eigen camping in het midden van de Zweedse natuur. Die droom was er al lang, maar werd toen uiteindelijk ook werkelijkheid.

In die eerste afleveringen zagen we hoe het gezin zich probeerde te settelen en hoe de camping alsmaar meer vorm kreeg. In het nieuwe seizoen zien we hoe het gezin zich al echt thuis voelt en hoe ook zoon en dochter Beau en Nora zich geen ander leven meer kunnen voorstellen. Toch is het openhouden van zo’n camping niet altijd even gemakkelijk.

Speciale gasten

Deze week zien we hoe Staf enkele speciale gasten ontvangt op Camping Grinsby. Zo beleeft een jeugdkamp er de tijd van hun leven en wordt via Make-A-Wish de unieke droom van Miro werkelijkheid. Daarnaast komen ook Kürt Rogiers en Dina Tersago toe op de camping. Zij komen de glampingtenten inwijden waar Staf en Monique al zo lang van droomden.

Naast al die gasten, komt ook broer Mathias een weekje op bezoek. Tijdens dat bezoek maken de twee broers tijd voor een tête-à-tête op het water. “Ik vind het supertof dat je hier bent. Anders zien wij elkaar alleen maar als we werken”, klinkt het alvast.

Bekijk hier een teaser:

Camping Coppens is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...