‘Camping Coppens’ keert deze maand nog terug

Binnenkort krijgen we opnieuw te zien hoe het eraan toegaat op de camping van Staf Coppens. Enkele jaren na de aankoop van de camping in Zweden begint het gezin zich alsmaar meer te settelen. Maar natuurlijk gaat het uitbaten van zo’n camping ook gepaard met enkele problemen. Het nieuwe seizoen gaat op 19 september van start.

Het is september en dat betekent dat er heel wat nieuwe programma’s aankomen. Sommige daarvan zijn al van start gegaan, maar ook binnenkort komen er nog dingen aan. Een daarvan is een derde seizoen van Camping Coppens. Daarin volgen we opnieuw Staf Coppens en zijn gezin op de camping in Zweden. Deze keer krijgt de reeks zelfs de volledige naam Camping Coppens: Home Sweden Home.

Home Sweet Home

Het is ondertussen al een tijdje geleden dat we het allereerste seizoen van Camping Coppens te zien kregen. Bijna drie jaar geleden kocht de familie Coppens een eigen camping in het midden van de Zweedse natuur. Die droom was er al lang, maar werd toen uiteindelijk ook werkelijkheid. In die eerste afleveringen zagen we hoe het gezin zich probeerde te settelen en hoe de camping alsmaar meer vorm kreeg.

In het nieuwe seizoen, dat de titel Camping Coppens: Home Sweet Home krijgt, zien we hoe het ondertussen gaat. Na een lange winterslaap is het tijd voor de heropstart van Camp Grinsby en daar hoort natuurlijk ook heel wat werk bij. “We vertrokken met een romantisch beeld van wat het zou kunnen worden, maar zitten nu volop in de realiteit”, vertelt Staf. Dat we af en toe dus ook moeilijkere momenten zullen te zien krijgen, staat vast.

Nieuw seizoen

Op het nieuwe seizoen is het dus nog wachten tot dinsdag 19 september, maar we weten wel al wat we allemaal kunnen verwachten. “Er is veel werk, maar ook een schat aan nieuwe ideeën. Ondertussen zijn Beau en Nora in de tienerfase beland en wordt hun Zweeds ook elke dag beter”, vertelt Staf. Daarnaast zal ook het schaatsen opnieuw een belangrijke rol krijgen én zien we hoe mama Agnes de hele zomer in een caravan op de camping verblijft.

Camping Coppens: Home Sweet Home is vanaf dinsdag 19 september om 20.35 uur bij VTM te zien.

Meer
Lees meer...