VTM komt met twee extra programma’s rond ‘De Verraders’

Volgende week komt het langverwachte tweede seizoen van De Verraders eraan. Wie daaraan zal deelnemen, is sinds vandaag bekend. Maar naast het populaire programma zullen er ook nog twee kleinere shows verschijnen. Daarin wordt dieper ingegaan op wat er in de show is gebeurd.

Zondagavond staat op VTM vanaf volgende week, 17 september, volledig in het teken van De Verraders. Na het gewone programma volgt namelijk ook nog De Verraders: De Ronde Tafel. Daarin gaat Vincent Fierens dieper in op wat er net in het programma is gebeurd. Op VTM GO krijgt Loïc Van Impe dan weer zijn eigen kleine show.

De Verraders

In De Verraders brengen verschillende bekende gezichten een week samen door in een geheimzinnig kasteel. Daar moeten ze te weten zien te komen welke drie medereizigers de verraders zijn. Die verraders mogen elke nacht een kandidaat huiswaarts sturen, waardoor het een race tegen de klok wordt.

Op het eerste zicht heeft De Verraders veel weg van De Mol, maar toch zijn er heel wat verschillen. Zo weet je als kijker ook al wie de verraders zijn én kiezen zij zelf elke aflevering wie het programma zal verlaten. Wie dat is, komen de deelnemers zelf pas te weten als die persoon het terrein al verlaten heeft.

Extra’s

Na de uitzending van De Verraders volgt meteen De Verraders: De Ronde Tafel. Daar gaat host Vincent Fierens (Qmusic) dieper in op het verraad, de leugens en de strategieën in het programma. In het programma ontvangt hij ook elke week de banneling en de vermoorde én maken ook enkele experts hun opwachting.

Waar De Verraders stopt, gaat Het Uur Van De Waarheid door op VTM GO. Loïc Van Impe, die vorig jaar nog als verrader te zien was, ontvangt daarin slachtoffers van de verraders en de bannelingen en ontrafelt samen met hen de geheimen van het spel. Loïc serveert hen een heerlijke maaltijd terwijl ze hun hart luchten over het gespin in het kasteel. Als kers op de taart onthult Loïc de identiteit van de verraders aan de afvallers.

De Verraders is vanaf 17 september elke zondag te zien om 20 uur, De Verraders: De Ronde Tafel volgt meteen nadien om 21.25 uur en ook Het Uur Van De Waarheid verschijnt om 21.25 uur op VTM GO.

Meer
Lees meer...