‘Camping Coppens’ gaat deze week van start: Bekijk de preview hier

Deze week gaat het nieuwe seizoen van Camping Coppens van start. Daarin kunnen fans opnieuw het reilen en zeilen van Camping Grinsby van Staf Coppens en zijn vrouw Monique in Zweden volgen. In de nieuwe afleveringen zien we onder andere hoe niet alles op de camping van een leien dakje loopt én hoe de twee kinderen zich alsmaar meer Zweeds beginnen voelen.

Het is ondertussen al een tijdje geleden dat we het allereerste seizoen van Camping Coppens te zien kregen. Bijna drie jaar geleden kocht de familie Coppens een eigen camping in het midden van de Zweedse natuur. Die droom was er al lang, maar werd toen uiteindelijk ook werkelijkheid. In die eerste afleveringen zagen we hoe het gezin zich probeerde te settelen en hoe de camping alsmaar meer vorm kreeg.

Nieuw seizoen

Ondertussen bestaat de camping al een tijdje en begint het gezin zich ook alsmaar meer thuis te voelen. De kijker krijgt te zien hoe het gezin inmiddels diep geworteld is in de Zweedse cultuur, maar tegelijkertijd ook nog altijd op zoek is naar hun eigen plekje in dit nieuwe land. Daarbij lijkt het voor de kinderen iets makkelijker te gaan.

Nora experimenteert al eens met mascara en Beau vertelt over zijn schooldag in Zweden. De twee tieners laten ook hun vorderingen in het Zweeds horen, Staf en Monique delen hun nieuwe plannen voor de camping en het gezin geniet van een unieke naschoolse activiteit. 

Terug naar België

Dit seizoen zien we het gezin niet enkel in Zweden, maar ook in België. Voor het eerst sinds hun verhuis maken ze namelijk een uitstapje naar België. “Ik ben benieuwd wat dit zal doen met de kinderen, Monique en mezelf”, klinkt het bij Staf. Tijdens het hartverwarmende weerzien met de familie krijgt Staf plotseling een onverwacht telefoontje. Broer Mathias hangt aan de andere kant van de lijn met groot nieuws.

Bekijk de preview hier:

Camping Coppens: Home Sweet Home is vanaf dinsdag 19 september om 20.35 uur bij VTM te zien.

Meer
Lees meer...