‘Camping Coppens’: Familie Coppens bereidt zich voor op drukke zomer

Sinds vorige maand is Camping Coppens opnieuw te zien op VTM. Daarin volgen we de avonturen van Staf Coppens en zijn gezin op hun camping in Zweden. De voorbije weken bereidde het gezin zich voor op de zomer, maar deze week lijkt die ook echt te beginnen. Om even weg te zijn van de drukte, gaat Staf alvast een nieuwe uitdaging aan.

Het is ondertussen al een tijdje geleden dat we het allereerste seizoen van Camping Coppens te zien kregen. Bijna drie jaar geleden kocht de familie Coppens een eigen camping in het midden van de Zweedse natuur. Die droom was er al lang, maar werd toen uiteindelijk ook werkelijkheid.

In die eerste afleveringen zagen we hoe het gezin zich probeerde te settelen en hoe de camping alsmaar meer vorm kreeg. In het nieuwe seizoen zien we hoe het gezin zich al echt thuisvoelt en hoe ook zoon en dochter Beau en Nora zich geen ander leven meer kunnen voorstellen. Toch is het openhouden van zo’n camping niet altijd even gemakkelijk.

Begin van de zomer

Op Camp Grinsby schakelt de familie Coppens deze week een versnelling hoger want de camping gaat open voor het grote publiek. Beau en Nora beleven hun laatste schooldag en kunnen beginnen aan de langverwachte zomervakantie. Daarover hoorden we Staf vorige aflevering al zeggen dat hij de kinderen in de zomer amper ziet.

Tijdens de drukke zomer moet Staf nog heel wat klusjes uitvoeren en krijgt hij bezoek van enkele buitengewone kerels uit een buitengewone school. Daarnaast zal ook mama Agnes opnieuw enkele weken op de camping doorbrengen, deze keer in haar eigen woonwagen.

Preview

Om te ontsnappen aan die drukte, krijgt hij van de vorige eigenaar Anders alvast een opvallend verzoek. Hij mag namelijk naast hem plaatsnemen tijdens de rallywedstrijd van Årjäng. Iets wat Staf toch maar met een bang hart aanvaardt. “Ik weet niet of ik hiervoor gemaakt ben. Het is hier echt wel serieus, met overal camera’s. Dit is één van de bekendste rally’s in Zweden en ik doe mee”, klinkt het dan ook.

Bekijk de preview hier:

Camping Coppens is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...