Nieuw seizoen van ‘2DEZIT’ vanaf volgende maand te zien

Goed nieuws voor de fans van de jongerenserie 2DEZIT want Streamz komt met een nieuw seizoen. Daarin kunnen we opnieuw de avonturen van de studenten in Antwerpen volgen. Het derde seizoen gaat op 10 oktober van start op de streamingdienst.

Vanaf 10 oktober 2024 kunnen fans van de populaire serie 2DEZIT genieten van het derde seizoen, dat exclusief op Streamz te zien zal zijn. Het nieuwe seizoen pakt de draad op waar het tweede seizoen eindigde, en zoals bij de vorige seizoenen verschijnt er elke week een nieuwe aflevering. De eerste twee seizoenen zijn nog steeds te bekijken op Streamz voor wie wil bijbenen.

De serie volgt het leven van een groep studenten die samen op kot terechtkomt en daar elkaar en zichzelf beter leren kennen. Die zoektocht gaat vaak ook gepaard met strubbelingen en onzekerheden.

2DEZIT

In het derde seizoen van 2DEZIT trekt de groep aan het begin van het academiejaar een nieuw kot in, wat de dynamiek binnen de groep verder op scherp zet. De relatie tussen Noor (Jente D’Hose) en Daan (Pepijn Vandelanotte) verdiept, maar dat brengt ook de nodige complexiteit en spanningen met zich mee.

Manou (Eben Yehemdi) en Mandy (Maïmouna Badjie) verkennen hun persoonlijke grenzen en durven meer risico’s te nemen, terwijl Niko (Ferre Van den Broeck) en Lucas (Nathan Bouts) proberen hun vriendschap in balans te houden met de verantwoordelijkheden die op hun pad komen. Ook Amy (Lauren De Bie) staat voor nieuwe uitdagingen, aangezien ze leert omgaan met wat ze in het vorige seizoen over zichzelf ontdekte. Cem (Nidal van Rijn) worstelt intussen met zijn liefdesleven, wat zorgt voor de nodige emotionele ups en downs.

Bekijk de eerste teaser van 2DEZIT seizoen 3:

2DEZIT is vanaf donderdag 10 oktober elke week te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...