‘2DEZIT’ krijgt derde seizoen met heel wat nieuwe gezichten

De opnames van het derde seizoen van de jongerenserie 2DEZIT zijn deze maand van start gegaan. Dat heeft Streamz bekendgemaakt. Zij deelden daarbij meteen ook een lijst met heel wat nieuwe castleden die later dit jaar hun opwachting zullen maken in de populaire Streamz Original.

De serie 2DEZIT werd in 2021 aangekondigd als een reeks in de trend van wtFOCK. De Streamz Original is bovendien gemaakt door grotendeels hetzelfde team. Deze keer gaat het echter niet om jongeren in het middelbaar, maar speelt de serie zich aan aan de universiteit. Van die school krijgen we in 2DEZIT wel niet veel te zien, want de reeks toont vooral feestjes, het kotleven en alle daarbij horende (liefdes)perikelen.

Derde seizoen

Sinds eind oktober kan je op Streamz ook terecht voor het tweede seizoen van 2DEZIT en nu weten we dus ook dat er nog een derde seizoen komt. De opnames daarvan gingen eerder deze maand van start.

In dat derde seizoen zullen de studenten opnieuw geconfronteerd worden met de verwachtingen en uitdagingen van het volwassen worden. Bij de start van het academiejaar trekt de groep een nieuw kot in.

Cast

De relatie van Noor (Jente D’Hose) en Daan (Pepijn Vandelanotte) wordt serieuzer en daarmee ook ingewikkelder. Manou (Eben Yehemdi) en Mandy (Maïmouna Badjie) verkennen dan weer hun grenzen. Niko (Ferre Van den Broeck) en Lucas (Nathan Bouts) balanceren vriendschap en verantwoordelijkheid. Amy (Lauren De Bie) leert omgaan met de ontdekkingen die ze over zichzelf deed in het vorige seizoen, terwijl Cem (Nidal van Rijn) worstelt met zijn liefdesleven.

Naast al deze vertrouwde gezichten krijgen we in het derde seizoen van 2DEZIT ook heel wat nieuwkomers. Zo zal Willem Herbots (wtFOCK) te zien zijn als Stan, de oudere broer van Manou. Erika Van Tielen (Familie) is dan weer Ellis, die samen met haar man Bram een nieuw café uitbaat. Dara Oguntubi (Thuis) vertolkt de open-minded student en eeuwige single Helena. Dagmar Dierick (Lisa) is Donna, een meisje dat Cem ontmoet op café en Arjan Schepers (SOS 112) speelt Mich, een kunstenares en klasgenote van Daan.

Het derde seizoen van 2DEZIT verschijnt dit najaar op Streamz.

Meer
Lees meer...