‘2DEZIT’: Makers ‘wtFOCK’ komen met nieuwe webserie met enkele terugkerende castleden

Na het succes van wtFOCK komt Streamz binnenkort met een nieuwe reeks rond jongeren. 2DEZIT is van dezelfde makers en brengt ook een deel van de cast terug. De nieuwe reeks zal vanaf 29 september 2022 te zien zijn op Streamz

Na vijf seizoenen kwam er in juni 2021 een einde aan de populaire webreeks wtFOCK. Die serie was gebaseerd op Skam van de Noorse openbare omroep NRK en was ook in Vlaanderen een gigantisch succes.

Studentenkot

Voor veel fans liet het einde van de reeks dan ook een leegte achter. Maar die wordt nu dus binnenkort ingevuld. 2DEZIT gaat over iets oudere jongeren, want de hoofdrolspelers zitten niet langer in het middelbaar, maar maken juist de overgang naar het hoger onderwijs. Daar komen de 18-jarige Lotte en haar eveneens 18-jarige vriendje Lucas in hetzelfde studentenkot terecht.

Al snel wordt duidelijk dat het leven daar heel anders is dan wat Lotte gewoon was in het middelbaar. Via haar kotgenoten ontdekt ze heel wat nieuwe zaken in haar wereld, die niet altijd passen bij haar opvattingen. De eerste teaser trailer belooft alvast heel wat wilde avonturen.

Cast

De rol van Lotte is voor de rekening van Ninalotte Roose (Bittersweet Sixteen). Nathan Bouts, die je nog kan kennen uit wtFOCK, speelt dan weer Lucas. Ook zijn wtFOCK-collega’s Noa Tambwe Kabati en Hanna Mensink zullen te zien zijn in 2DEZIT.

Bekijk de trailer van 2DEZIT:

2DEZIT is vanaf 29 september 2022 te via Streamz.

Meer
Lees meer...