‘2DEZIT’ seizoen 2 vanaf nu te zien op Streamz

Vanaf vandaag is het tweede seizoen van 2DEZIT te zien op Streamz. Eerder deelde de streamingdienst al de eerste beelden en daarin konden we zien dat de vriendengroep op zoek moest gaan naar een nieuw kot. Op dat nieuwe kot verloopt niet altijd alles even vlot, zeker niet wanneer de studenten met zichzelf en anderen in de knoop beginnen te liggen.

De serie 2DEZIT werd in 2021 aangekondigd als een reeks in de trend van wtFOCK. Maar toch was er één groot verschil: de serie zou over het leven op de universiteit gaan en niet langer over de middelbare school. En terwijl wtFOCK zelf met nieuwe seizoenen bezig is, volgt nu ook 2DEZIT dus met meer afleveringen. Die zijn vanaf vandaag, 26 oktober, wekelijks te zien op Streamz.

2DEZIT

In het eerste seizoen van 2DEZIT volgden we Lotte (Ninalotte Roose). Zij is een stijlvolle, charmante nieuwkomer aan de unief, die met haar high school sweetheart Lucas (Nathan Bouts) pas verhuisd was naar een chaotisch studentenkot. En hoewel ze in eerste instantie dachten dat hun relatie alles aan zou kunnen, bleek dat toch niet het geval.

Hun kotgenoten, Noor (Jente D’Hose), Niko (Ferre van den Broeck), Cem (Nidal van Rijn) en Amy (Lauren De Bie) nemen Lotte mee op wilde avonden en openen de deuren naar andere werelden. Lotte en Lucas botsen al snel op andere opvattingen over de wereld, over vrijheid en zelfstandigheid.

Tweede seizoen

In de nieuwe afleveringen zien we het personage Lotte (Ninalotte Roose) niet meer terug. De rest van de vriendengroep komt daardoor meer centraal te staan, wat er ook voor zorgt dat de kijkers hen beter zullen leren kennen.

In hun zoektocht naar een nieuw kot komt er ook een nieuw personage bij. Geneeskundestudent Manou (Eben Yehemdi) komt de groep namelijk vervoegen als nieuwe kotgenoot. Daarnaast zien we hoe de andere personages worstelen met de vernieuwingen, hoe ze hun gedrag proberen veranderen en hoe ze daardoor soms in de problemen komen.

Bekijk de trailer van 2DEZIT hier:

2DEZIT verschijnt elke donderdag op Streamz.

Meer
Lees meer...