Streamz deelt eerste beelden tweede seizoen ‘2DEZIT’

Goed nieuws voor de fans van 2DEZIT. Streamz heeft namelijk net aangekondigd dat het tweede seizoen vanaf 26 oktober te zien is op de streamingdienst. Daarbij krijgen de fans ook meteen een eerste teaser te zien.

De serie 2DEZIT werd in 2021 aangekondigd als een reeks in de trend van wtFOCK. Maar toch was er één groot verschil: de serie zou over het leven op de universiteit gaan en niet langer over de middelbare school. En terwijl wtFOCK zelf met nieuwe seizoenen bezig is, volgt nu ook 2DEZIT dus met meer afleveringen. Die zijn vanaf deze maand nog te zien op Streamz.

2DEZIT

In het eerste seizoen van 2DEZIT volgden we Lotte (Ninalotte Roose). Zij is een stijlvolle, charmante nieuwkomer aan de unief, die met haar high school sweetheart Lucas (Nathan Bouts) pas verhuisd was naar een chaotisch studentenkot. En hoewel ze in eerste instantie dachten dat hun relatie alles aan zou kunnen, bleek dat toch niet het geval.

Hun kotgenoten, Noor (Jente D’Hose), Niko (Ferre van den Broeck), Cem (Nidal van Rijn) en Amy (Lauren De Bie) nemen Lotte mee op wilde avonden en openen de deuren naar andere werelden. Lotte en Lucas botsen al snel op andere opvattingen over de wereld, over vrijheid en zelfstandigheid.

Tweede seizoen

De relatie tussen Lotte en Lucas liep dus op de klippen en ook de andere kotgenoten kregen te maken met allerlei obstakels. Het tweede seizoen gaat verder waar seizoen één eindigde. Op de avond van het feestje is er een kortsluiting in het studentenkot en dat wordt onbewoonbaar verklaard. De studenten moeten dus halsoverkop op zoek naar een nieuw kot.

In de eerste beelden lijken de studenten zich daar in eerste instantie niet veel van aan te trekken. Ze gaan nog steeds helemaal los op feestjes, proberen allerlei zaken uit en lopen meer dan ooit met hun hoofd tegen de muur.

Bekijk de eerste teaser van 2DEZIT seizoen 2 hier:

Het tweede seizoen van 2DEZIT is vanaf 26 oktober te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...